Шоубизнес

Мегз разплака татко си навръх рождения му ден! (виж тук)

Мегз просълзи татко си за рождения му ден!

Миглена Каканашева – Мегз трогна до сълзи татко си за рождения му ден. Дизайнерката написа прочувствена изповед в мрежата, придружена със снимка на родителя й. Ето какво му каза тя:

“ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАТИ! Ако мога да посоча две неща от детството ми, които са белязали живота ми най-много. Това са тоталното – чак до обсебване-присъствие на майка ми и болезненото отсъствие на баща ми. И двете неща казвам с абсолютно поклонение и благодарност.

Защото след много себеанализи в годините осъзнах, че и зад двете всъщност стои едно и също нещо. Майка ми – изцяло е посветила живота си, за да сме аз и брат ми добре. А баща ми изцяло се е отказал от своя -пак за същото.

Баща ми караше камион, защото това е една от малкото професии в България със заплата 4-5 хиляди на месец. Искаше да мога да уча в Англия и с брат ми да имаме всичко. Аз пък си мечтаех само да изкарвам много пари, за да си бъдем всички заедно вкъщи.

И когато започнах да изкарвам пари с МЕГЗ – това беше първото нещо, което исках. Но баща ми не искаше да спре. Той бил мъж – не можело един мъж да е зависим от жени. Той си имал неговото нещо. Твърдо НЕ всеки път. Какво ли се учудвам. От него съм наследила тъпата си гордост.

Всеки мъж до мен през годините буквално е искал да свали света в краката ми само и само да се поуспокоя и да се откажа от МЕГЗ. Аз – твърдо НЕ. Аз си имам моето нещо. Затова се бях отказала да се боря с татко. Казвах си “Ще те обичам мълчаливо и без мнение. Прави каквото искаш”.

Но знаете животът е странна приказка. Срещнах любовта. По ирония на съдбата мъжът ми се занимава с транспорт. После станаха проблемите и изведнъж аз се оказах сам сама на чело на голям транспортен бизнес с камиони.

Преживях най-големия шок в живота си… И познайте на кого ревнах да идва да ме спасява. Та, баща ми имаше 30 години опит в тази сфера… В онзи момент баща ми се отказа от “неговото си нещо” и със затворени очи се хвърли в най-големите си страхове заради мен…….

Баща ми вече не пътува. Началник транспорт е в бизнеса на мъжа ми. Всички сме си вкъщи. Когато Господ ни праща големи изпитания, то е за да изпълни най-големите ни мечти. Аз съм едно щастливо момиче! Благодаря на Господ за всичко, което имам.

Тати, обичам те с цялото си сърце. Толкова много ми липсваше толкова безкрайно дълго време и толкова много обичам времето, в което всички сме си заедно. Честит рожден ден!”, написа Мегз в профила си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.