Най-после: Мегз проговори за промяната на лицето си! (виж тук)

https://goreshto.net/goreshto/nay-posle-megz-progovori-za-promyanata-na-liceto-si-vizh-tuk/50645 Goreshto.net
Най-после: Мегз проговори за промяната на лицето си! (виж тук)

Мегз разкри на какво се дължи промяната на лицето й!

Миглена Каканашева - Мегз най-после призна, че лицето й е променено. От месеци насам всички в мрежата говорят колко различна изглежда дизайнерката. И залагаха на нови пластични операции. Но не. Истината се оказа друга и бе разкрита от Мегз преди часове:

"Искам да ви кажа, че за мен това не е една от онези инстаграмски снимки, в които мацки се снимат от скъпи ресторанти с храна. Знаете, моя профил не е за такива трендове.

За мен това е един много дълъг път от почти две години. През които всячески се учих и продължавам да се уча да живея извън работата си. Днес всеки ден получавам съобщения за това колко променена ви изглеждам и колко красива съм станала. Истината е, че животът ми няма нищо общо с това, което беше някога и затова предполагам и лицето ми няма нищо общо с това, което бях някога. Но всичко това започна с едно много осъзнато - тогава насилване - от моя страна - да сядам и да се храня на маса и да си подреждам чинията. Може да ви се стори странно, но дори това не правех за себе си. Все нямах време. Спомням си супер ясно как си изключвах телефона точно в 12 на обяд, взимах си една чиния и започвах да си я украсявам. А после сядах сам сама в апартамента си в хотела, където живеех и се хранех с първо, второ, трето докато си мечтаех за живот извън постигането и изкарването на пари.

Днес животът ми е прекрасен. А тогава се страхувах, че ако отделя малко време за себе си ще спра да съм успешна. Но това са били просто собствените ми страхове, които са ме потискали години наред.

Искам точно тук да отделите една минута и да помислите колко време отделяте вие за себе си и има ли нещо, което ви потиска, но ви е страх да се изправите срещу него. Защото ще сте бедни, слаби, неуспешни, уязвими или каквото още там ограничение е родило мозъка ви ... помислете. А до тогава... Дишайте, хранете се добре и обичайте. Единственият смисъл на постигането и изкарването на пари е да подсигурите добър живот на себе си, близките си и хората около вас", философства Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.