Кристиян Кирилов вдигна страшен скандал с участничка от риалитито на Мегз! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/kristiyan-kirilov-vdigna-strashen-skandal-s-uchastnichka-ot-rialitito-na-megz-vizh-tuk/50618 Goreshto.net
Кристиян Кирилов вдигна страшен скандал с участничка от риалитито на Мегз! (виж тук)

Кристиян Кирилов вбеси мрежата и дизайнерката Мегз!

Чаровникът Кристиян Кирилов, който все още е по-известен като Митака от сериала  “София Ден и Нощ”, взриви потребителите в социалната мрежа. И предизвика грандиозен скандал. Мускулестият мачо и годеник на поп фолк дивата Джулия получи покана от дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз. Тя го нахъса да участва в риалитито й като ментор на участничките. Кристиян Кирилов имаше за задача да мотивира момичетата и да ги насочи към спорта чрез фитнес тренировка. Вместо това обаче, екранният Митко успя жестоко да се изпокара с девойките. На които видимо хич, ама хич не им се тренираше. Стигна се дотам, че в яда си, Кристиян дори изгони няколко от участничките от терена и влезе в страшен скандал с една от тях. "За реклама на салами ставаш", сопна се Митко на мацката. И точно тази негова реплика вбеси зрителите на риалити формата. Феновете на предаването заляха с гневни коментари поста на Мегз в мрежата и обвиниха Кристиян Кирилов в просташко поведение. Според потребители не мускулите те правят мъж, а отношението ти към дамите. Самата Мегз, която не беше на терена по време на тренировката, на свой ред размаха пръст към Кирилов. Тя обяви, че поведението на актьора е повече от недопустимо и много грубо. Коко Шанел от Раковски обясни, че винаги е симпатизирала на Митко от "София Ден и Нощ", който бил добро момче. В случая обаче се е увлякъл дотам в ролята си на тренер, че е преминал всички граници. Особено строги и безпощадни към Кристиян бяха дамите в мрежата. Доскорошни негови фенки, те се втурнаха една през друга да го нападат и обвиняват. По думите им, той се е държал изключително селски и просташки към участничките. "Харесвах го в сериала, беше добричък и мил. А и с тази си физиономия заблуждава. Какво се оказа в действителност, че е пълен простак и злобар", коментират в мрежата.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.