Светлана Кирова от 1-ия сезон на "Женените" попиля кифлите! (виж я с новия й мъж)

https://goreshto.net/goreshto/svetlana-kirova-ot-1-iya-sezon-na-zhenenite-popilya-kiflite-vizh-ya-s-noviya-y-mazh/50639 Goreshto.net
Светлана Кирова от 1-ия сезон на "Женените" попиля кифлите! (виж я с новия й мъж)

Светлана Кирова е влюбена отново и живее живота си на макс!

Помните ли перничанката Светлана Кирова, която беше омъжена за Стефан Каръбски в първия сезон на "Женени от пръв поглед"?! Нещата между нея и съпруга й не потръгнаха и се разведоха скоропостижно. За сметка на това днес Светлето е успешен инструктор по аеробика, със сума ти последователи в мрежата и... нова голяма любов. Мъжът до нея също е спортна натура, по което си приличат. Само преди минути Светлана Кирова напомни за себе си с уникален пост в мрежата, попилявайки фотошоп-кифлите. Ето какви ценни съвети даде Светлето: "И какво стана!?... Модно е да си правим татуси, да пушиме наргилета, да ТУраме филъри У джуките, най-вече да ги дУЕме на снимка, като все едно някакъв вирус ни е тръшнал и се разпространява със страшна сила.

Силикон също и той, и той даа ... (ама там всеки не може, че скъп пусто - нЕма пари.., нищо търси, търси - той дЕдо ти, Чичо ти.., ЧЕ ти купи..., той ще купи ама г*зо пак виси - 'щото с лежане не става)...

Да се снимаме при всяка възможност - 'щото ИнстаграмО и Фейсо брат - станаха, като розови сайтове, кога ти трЕбе да олабиш - само си го отвори и стреляй. Важно е да качваме снимки - ако, че преди да ги качиме трЕбе да ги минеме през 1, 2 програмки за вталяване, издължаване и заличаване на нЕкой несъвършенства ('Оно съвършенства нЕма). И зная, зная какво ще кажат някой - "Ти (сиреч аз), като че ли не качваш снимки" - да бе качвам, ама ако си направиш труда да прочетеш що съм написала отгоре - моЕ и да загрееш, а моЕ и да не - как искаш (тука тате казва: "ако сакаш се обеси") Та какво исках да кажа... Всеки иска да изглежда добре, да е харесван и актуален. НО разликата между това да си такъв в социалните мрежи и това да си такъв на живо е голяма. Спортувайте. Грижете се за здравето си. Здравото тяло е красиво тяло. И! Не забравяйте, че можете да разчитате на красотата си около 15 мин. - после се иска ум, душа, сърце, постъпки... Ии те така", взриви мрежата чаровницата Светлана Кирова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.