Здраве и диети

Светлана Кирова от 1-ия сезон на “Женените” попиля кифлите! (виж я с новия й мъж)

Светлана Кирова е влюбена отново и живее живота си на макс!

Помните ли перничанката Светлана Кирова, която беше омъжена за Стефан Каръбски в първия сезон на “Женени от пръв поглед”?! Нещата между нея и съпруга й не потръгнаха и се разведоха скоропостижно.

За сметка на това днес Светлето е успешен инструктор по аеробика, със сума ти последователи в мрежата и… нова голяма любов. Мъжът до нея също е спортна натура, по което си приличат.

Само преди минути Светлана Кирова напомни за себе си с уникален пост в мрежата, попилявайки фотошоп-кифлите. Ето какви ценни съвети даде Светлето:

“И какво стана!?… Модно е да си правим татуси, да пушиме наргилета, да ТУраме филъри У джуките, най-вече да ги дУЕме на снимка, като все едно някакъв вирус ни е тръшнал и се разпространява със страшна сила.

Силикон също и той, и той даа … (ама там всеки не може, че скъп пусто – нЕма пари.., нищо търси, търси – той дЕдо ти, Чичо ти.., ЧЕ ти купи…, той ще купи ама г*зо пак виси – ‘щото с лежане не става)…

Да се снимаме при всяка възможност – ‘щото ИнстаграмО и Фейсо брат – станаха, като розови сайтове, кога ти трЕбе да олабиш – само си го отвори и стреляй.

Важно е да качваме снимки – ако, че преди да ги качиме трЕбе да ги минеме през 1, 2 програмки за вталяване, издължаване и заличаване на нЕкой несъвършенства (‘Оно съвършенства нЕма).

И зная, зная какво ще кажат някой – “Ти (сиреч аз), като че ли не качваш снимки” – да бе качвам, ама ако си направиш труда да прочетеш що съм написала отгоре – моЕ и да загрееш, а моЕ и да не – как искаш (тука тате казва: “ако сакаш се обеси”)

Та какво исках да кажа… Всеки иска да изглежда добре, да е харесван и актуален. НО разликата между това да си такъв в социалните мрежи и това да си такъв на живо е голяма.

Спортувайте. Грижете се за здравето си. Здравото тяло е красиво тяло. И! Не забравяйте, че можете да разчитате на красотата си около 15 мин. – после се иска ум, душа, сърце, постъпки… Ии те така”, взриви мрежата чаровницата Светлана Кирова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.