Истината: Ивана поиска развод от Мерал след края на "Женени от пръв поглед"! (скандални разкрития)

https://goreshto.net/novini/istinata-ivana-poiska-razvod-ot-meral-sled-kraya-na-zheneni-ot-prav-pogled-skandalni-razkritiya/50587 Goreshto.net
Истината: Ивана поиска развод от Мерал след края на "Женени от пръв поглед"! (скандални разкрития)

Ивана Андонова разби сърцето на Мерал Асанов от "Женени от пръв поглед"!

Снощи форматът "Женени от пръв поглед" приключи с две разведени и една запазила се двойка. Ивана и Мерал напълниха сърцата на зрителите с чиста и искрена любов, избирайки да останат и да продължат заедно. А дано, ама надали - както се пее в една известна песен... Оказа се, че желанието за реален брак у двамата е било само опит за реклама. Не от страна на влюбения Мерал Асанов, разбира се, а от страна на Ивана Андонова, пише pronewsdobrich.bg. Близки до обкръжението на младежа от Добрич разкриха пред сайта, че след края на шоуто двамата почти не са се и виждали. Певицата с мечти за огромна слава, си била шута и заминала в чужбина. Там Ивана останала за около половин месец, а когато си пристигнала обратно в България, поискала от Мерал да се разведат. Гадното е, че момчето наистина вложи чувства в тази връзка и наистина обикна 23-годишната чаровница. "Жал ни е за Мерал, защото това е едно изключително добро и съвестно момче. Той страда много от отношението на Ивана и направи всичко по силите си, за да я накара да остане при него. Не му се получи, очевидно тя си е влязла с ясна цел още от началото в това предаване", коментират източниците. Из мрежата се появиха и слухове, че единствената причина Ивана да влезе в "Женени от пръв поглед" е да й се чуе името. Е, това стана. Разбрахме, че тя вече е снимала за "Черешката на тортата", а и вероятно ще има покани и от други формати. Горчивият хап остава за Мерал Асанов, който е едно нормално и работливо момче, мечтаещо да намери своята половинка. След игричките и номерцата, с които се сблъска във формата обаче, едва ли скоро ще се довери на друга. "Това е гадното, а не, че с Ивана няма да бъдат заедно. Гадното е, че ще му отнеме време, за да повярва отново на някое момиче. Пожелаваме му да е много щастлив и да го споходи наистина голямата любов", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.