Силиконката Илона Георгиева: Не ме е срам, че мъжът ми е в затвора! Ще го чакам (виж тук)

https://goreshto.net/novini/silikonkata-ilona-georgieva-ne-me-e-sram-che-mazhat-mi-e-v-zatvora-shte-go-chakam-vizh-tuk/50637 Goreshto.net
Силиконката Илона Георгиева: Не ме е срам, че мъжът ми е в затвора! Ще го чакам (виж тук)

Силиконката Илона Георгиева не се тревожи,че мъжът й е затворен, чака го!

Силиконката Илона Георгиева, която се омъжи за любимия си Тишо Боксьора зад решетките, изригна в мрежата. Тя се възмути на онези двойки, които нямат никакви проблеми, а се разделят просто ей така, за спорта. Не е ясно дали се опитва да "ухапе" някоя своя конкретна колежка, но ето какво заяви преди минути: "Не ги разбирам повечето хора. Карат се и се разделят за глупости, дреболийки и си разбиват семейството и живота заедно. А моят съпруг е заключен (не се притеснявам да го призная, достатъчно силна жена съм да приема реалността) и на мен дори и през ум не ми е минало да го оставя. Да не говорим да се разделим. А развод - абсурд!!! Караме се и то много, но дори за миг не ми е минавало през ум да си тръгна от него въпреки трудния му характер. Обичам го много и няма да го предам!", обяви в мрежата Илона Георгиева. Докато чака мъжа си сама и вярна, Илона Георгиева не пропуска да следи новините у нас и по света. А цените на родното Черноморие я "вдигнаха на балон". "40 лева за шезлонг. Аз например не пия алкохол, не пуша, ям малко, за наркотици и дума да не става. Да речем, че бих отделила никой лев, ама няма как да стане да пълна гушата на алчните хора, решили да забогатеят за 3 месеца. Дори и в Гърция бих отишла някъде където няма много българи, та и там да гледам простотия. Моята държава е Турция. Няма такъв народ, няма такава топлина, няма такава храна и няма такава грижа. Аз като бях в Истанбул ми прилоша веднага тичат хората, носят ме в едно кафе, жената излиза кафе ми дава, храна ми носи. А българина ще те подритне и ще продължи!", възмущава се силиконката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.