Шоубизнес

Джулиана Гани с разкритие за новия формат “Игри на волята”! (виж тук)

Джулиана Гани отрече да влиза в новото риалити по Нова телевизия!

„Не, няма да участвам в „Игри на волята“. А и за пръв път чувам, че ще влизам там. Никой не е поканил нито мен, нито мъжа ми“. Това разкри силиконката Джулиана Гани.

Малката Джулка, както я нарекоха след участието й във Вип Брадър, беше спрягана за един от сигурните участници в новото риалити. То ще завладее ефира на Нова телевизия през есента като ще стартира на мястото на отпадналия от програмата Вип Брадър.

Истината е, че нито Джулиана Гани, нито гаджето й Илиян Найденов ще се впуснат в предизвикателството.

Самата Джулиана обае се похвали, че вече е официално разведена жена. След купища заседания съдът я „освободи“ от бившия й мъж Станимир Ташев. Това отваря въпросът за сватбата и с Илиян, но към днешна дата и двамата не били планирали голямото събитие.

Снимките на формата „Игри на волята“ стартират съвсем скоро. Битките между участниците ще се водят на плаж край Царево. Вестник „България Днес“ съобщава, че в първия сезон на риалитито няма да има известни личности.

Из медиите се спрягаха имената на Николета Лозанова, Златка Димитрова и Енджи Касабие, но това се оказва измислица. Друг е въпросът обаче дали липсата на светски персони няма да намали интереса на зрителите към предаването.

Хората са свикнали и обичат да гледат т.нар. звезди на екран. Особено ако има риск те да се изложат с нещо или да влязат в конфликт с друга популярна особа. При положение, че участници ще са само обикновени хора обаче, не е ясно бъдещето на рейтинга.

Знаем, че точно това беше причината за спирането на обикновения Биг Брадър, към който имаше засилен интерес само първия сезон. Но пък кой знае, може продуцентите да размислят и все пак да вкарат някоя и друга звезда за “цвят”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.