Новини Шоубизнес

Гнусно разкритие за гаджето на Джулиана Гани взриви мрежата! (виж тук)

Джулиана Гани и Илиян Найденов с мания за топ инфлуенсъри!

Джулиана Гани и половинката й Илиян Найденов не спират да постват свои снимки, реклами и прочие в социалната мрежа. А наскоро се добраха и до наградата за инфлуенсъри на годината.

С нея се похвали най-вече фитнес инструкторът, чието име беше тотално непознато на българите, преди да налази Малката Джулка. Разбираемо е Илиян да се почувства като супер звезда и си вирне носа. Друг е въпросът обаче, че след като имаш претенции за инфлуенсър, поддръжката ти трябва да е на ниво.

Става дума за доста гнусна находка, на която се натъкнаха от сайта hotarena.net. А именно, че любимият на Джулиана Гани има… гъбички по ноктите на краката.

След като снимките изтекоха в нета, мнозина заявиха, че са потресени от хигиенните навици на Найденов. Заваляха коментари и съвети към него поне да не си снима босите крака, докато не вземе мерки.

Впрочем гъбички или не, това е най-малкият проблем на Джулиан, както вече го наричат зевзеци. Работата е там, че въпросният господин така е обсебил наивната и добродушна Джулиана Гани, че се опитва дори да прави бизнес от нейно име.

Както писаха сайтове преди дни, той е окупирал профилите на Гани в социалните мрежи и си позволява да пише и отговаря на съобщения от нейно име.

Близки до обкръжението им пък заявиха, че дори телефонът на Джулката бил на 24-часово разположение на Илиян Найденов, който следял кореспонденцията й.

Заради претенциите му и желанието да надуят цените си за реклама, много фирми се отказали да бъдат рекламирани от Гани. А това рано или късно ще се отрази зле на “семейния” им бюджет.

Сложихме кавички, защото Найденов официално предложи брак на Джулиана с пръстен във Виена. Тя прие, но до момента не се знае дали реално ще има сватба, или не.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.