Здраве и диети

Това не е диета: Хранете се така 14 дни и ще сте с 3 номера по-малки дрехи!

Не, това не е диета, а начин на хранене, който прави чудеса!

Времето за море и плаж дойде, а с него и истерията, че сме дебели и трябва да се подложим на диета. Започва се едно бясно търсене в мрежата и обещания за невероятно резултати от стотиците уж вълшебни диети, които ни се предлагат.

Истината обаче е друга и ви я споделяме сега. И тя е, че това нещо, което ви показваме, не е диета. Това не е дори режим на хранене, а просто начин. Който обаче само за 14 дни ще намали размера на дрехите ви с до три номера.

Ако искате вярвайте, но го опитайте. А и сами се замислете дали няма да отслабнете наистина бързо, при това, което ще консумирате тези две седмици. И така, да си дойдем на думата.

Това, което трябва да направите, е да не закусвате. Може да изпиете едно кафе без захар и други подсладители, но след задължителната чаша с топла вода сутрин. Изпийте кафето и до обяд не приемайте нищо друго, освен чиста вода – минерална, изворна или чешмяна.

На обед, или по-точно всеки обед, ви се полага по една голяма купа с таратор. Добре е да го правите от кисело мляко с висока масленост, защото то е в пъти по-полезно за отслабването ви от уж нискомасленото. Последното е просто химия.

В таратора нека да няма нищо друго, освен млякото, краставици и чесън. Може да сложите малко копър, но нека няма ядки и олио например (някои хора слагат). След като сте се наобядвали с таратора, продължавате да пиете вода до вечерта.

Общо за деня трябва да ви се съберат поне три литра вода. Ето, че идва вечерята, която винаги за тези 14 дни е салата. Салата от каквото искате, подправена с ябълков оцет, зехтин и сол.

Към нея може да добавяте по избор някой от следните храни – меса, твърди и узрели сирена и кашкавали, риба, яйца или авокадо. Добре е да не смесвате всички тези позволени храни заедно, а максимум две от тях към салатата.

С малко кардио и този начин на хранене, ще видите как ще се ухилите в магазина за дрехи като смените номера си. Пожелаваме ви късмет!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.