Това не е диета: Хранете се така 14 дни и ще сте с 3 номера по-малки дрехи!

https://goreshto.net/goreshto/tova-ne-e-dieta-hranete-se-taka-14-dni-i-shte-ste-s-3-nomera-po-malki-drehi/50622 Goreshto.net
Това не е диета: Хранете се така 14 дни и ще сте с 3 номера по-малки дрехи!

Не, това не е диета, а начин на хранене, който прави чудеса!

Времето за море и плаж дойде, а с него и истерията, че сме дебели и трябва да се подложим на диета. Започва се едно бясно търсене в мрежата и обещания за невероятно резултати от стотиците уж вълшебни диети, които ни се предлагат. Истината обаче е друга и ви я споделяме сега. И тя е, че това нещо, което ви показваме, не е диета. Това не е дори режим на хранене, а просто начин. Който обаче само за 14 дни ще намали размера на дрехите ви с до три номера. Ако искате вярвайте, но го опитайте. А и сами се замислете дали няма да отслабнете наистина бързо, при това, което ще консумирате тези две седмици. И така, да си дойдем на думата. Това, което трябва да направите, е да не закусвате. Може да изпиете едно кафе без захар и други подсладители, но след задължителната чаша с топла вода сутрин. Изпийте кафето и до обяд не приемайте нищо друго, освен чиста вода - минерална, изворна или чешмяна. На обед, или по-точно всеки обед, ви се полага по една голяма купа с таратор. Добре е да го правите от кисело мляко с висока масленост, защото то е в пъти по-полезно за отслабването ви от уж нискомасленото. Последното е просто химия. В таратора нека да няма нищо друго, освен млякото, краставици и чесън. Може да сложите малко копър, но нека няма ядки и олио например (някои хора слагат). След като сте се наобядвали с таратора, продължавате да пиете вода до вечерта. Общо за деня трябва да ви се съберат поне три литра вода. Ето, че идва вечерята, която винаги за тези 14 дни е салата. Салата от каквото искате, подправена с ябълков оцет, зехтин и сол. Към нея може да добавяте по избор някой от следните храни - меса, твърди и узрели сирена и кашкавали, риба, яйца или авокадо. Добре е да не смесвате всички тези позволени храни заедно, а максимум две от тях към салатата. С малко кардио и този начин на хранене, ще видите как ще се ухилите в магазина за дрехи като смените номера си. Пожелаваме ви късмет!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.