Преслава получи неочаквана защита: Ето кой се изправи срещу хейтърите заради нея! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/preslava-poluchi-neochakvana-zashtita-eto-koy-se-izpravi-sreshtu-heytarite-zaradi-neya-vizh-tuk/50626 Goreshto.net
Преслава получи неочаквана защита: Ето кой се изправи срещу хейтърите заради нея! (виж тук)

Дани Леван защити Преслава от лавината от нападки, която се изля върху нея!

След буквално лавината от нападки, която се стовари върху Преслава заради новия й нос, нараства и броят на тези, които я защитават. Сред тях се оказа и тийн идолът Дани Леван. Младият певец не се сдържа и преди минути изригна в мрежата. А причината е, че обидите към Преси не спряха дори на рождения й ден. Сравненията с Галена и коментарите, че се е обезобразила, разгневиха Леван: "Гледам някакъв безобразен хейт срещу Преслава и не разбирам... Тя е една от най-обичаните певици в жанра си и в същото време толкова грозни думи... Как става това? Нека да напомня на феновете й, че да си фен на един артист означава да подкрепяш изборите му... Най-вече личните. Като в любовта, ако не подкрепяш човека, който твърдиш, че обичаш, то каква любов е? “Искали били “Старата Преслава”... Ами направи си машина на времето и се върни... Хората се развиват и променят и това е правилно! Всеки сам решава как иска да се вижда! Подкрепяйте артистите които харесвате, това означава да си фен! Стига с тая словесна агресия, моля!", призова Дани Леван в профила си. Припомняме, че преди десетина дни Преслава се показа за първи път с новото си лице. Всъщност тя промени изцяло само носа си, но това бе достатъчно хората да не я разпознаят. И най-върлите фенове на добричлийката са категорични, че това не е тя. И че пластичната операция е най-голямата й грешка. Видимо е, че към момента Преси действително наподобява Галена и доста други светски персони, сякаш преправени по калъп. От естественото излъчване и харизма на певицата няма и следа, но може би е нужно време, за да свикнем с новия й вид. "Мнение е едно, а обида нещо съвсем различно. Гадно е, когато плюеш по човека, когото до вчера си възхвалявал", усетиха се някои от почитателите й.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.