Горещо Новини

Абитуриентите в шок: Преслава отмени всичките си обявени участия! (ето коя е причината)

Преслава се отказа от участията си в най-натоварения период!

Стотици абитуриенти изпаднаха в шок след новината, че обявената вече за баловете им Преслава, няма да ги весели. Знаем, че тези десетина дни са най-натоварените в годината и изпълнителите дават мило и драго за ангажименти.

Особено Преси, чиито хонорар варира между 8 000 и 10 000 лева на вечер. Неочаквано за всички обаче, тя официално обяви, че отменя участията си на баловете.

Каква е причината ли – не е ревност от страна на половинката й Павел Лазаров, а болест. Оказа се, че Преслава е пипнала гаден пролетен вирус, който я приковал на легло. Самата тя пусна и снимка от спалнята си, извинявайки се на феновете си.

Компания Пайнер също не закъсня с извинението и написа уточняващ пост на страницата си.

“От името на музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ искаме да ви информираме, че клубните участия на Преслава за момента се отменят по здравословни причини.

Молим всички абитуриенти, почитатели на попфолка и собственици на клубове за разбиране и да ни извинят за причиненото неудобство”, съобщиха от компанията на Митко Пайнера.

Разбира се, Преслава отново ще се върне към сцената, но за жалост, баловете вече отдавна ще са преминали. Абитуриентите ще разберат добричлийката, сигурни са нейни близки, тъй като тя няма вина за случилото се.

На самата Преси също не й е лесно, защото се грижи и за малката си щерка Паола. Знаем, че вирусите се карат доста тежко от зрели хора, камо ли от малки деца.

Преслава ще трябва много да внимава да не зарази бебето като за целта ще й помагат бавачки, а и роднините. Съпругът й Павел Лазаров също е неотлъчно до нея и се грижи нищо да не й липсва, докато оздравее.

Пожелаваме на Преси здраве и много скоро да се върне в играта! И то така, както само тя го може!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.