Правете само по 100 клека всеки ден и след месец няма да се познаете!

0

Тези 100 клека ще направят чудеса с бедрата ви!

Макар времето още да ни се цупи и да се задържа студено, лятото вече идва. А с него и желанието ни да бъдем във форма за плажа. 100 клека на ден – това е тайната рецепта, която ще ви осигури мечтаното тяло. При това само за месец.

Да, бъдете сигурни, че няма лъжа и измама в това, което ви казваме. Потърсете в нета и ще видите десетки видеа, в които хора показват резултатите си от уж обикновеното клякане.

Особено за жените то има огромен ефект, но сега ще уточним как точно да го правите, за да отслабнете в бедрата. Първото, което трябва да запомните е, че не бива да правите цели клекове, а само полу клекове.

При целите клекове рискувате да се сдобиете с по-голяма маса на бедрата, които ще ги правят да изглеждат наедрели, вместо фини и вталени. Краката ви трябва да са разтворени на широчината на раменете, а пръстите да сочат леко навън.

След това гледате пред себе си и започвате да клякате, стараейки се да не се прегърбвате. И внимавайте коленете ви да не излизат пред пръстите на краката. Очертайте мислена линия като държите коленете зад пръстите – това е важно за ефекта от упражнението.

Само в рамките на месец ще видите значителна промяна в обиколките на бедрата си и то само от тези 100 клека на ден. Може да ги правите навсякъде, дори и в офиса, така че нямате никакво оправдание да се отказвате.

Разбира се, за тези, които не са тренирали, първо ще е трудно и ще се изморят. Затова се пригответе за една хубава мускулна треска в началото, която може да се преодолее по-бързо с един аспирин или малка лъжичка сода за хляб във вода.

Не започвайте веднага със 100 клека наведнъж, а ги разделете на два пъти поне. Направете по 50 клека, починете си и после направете още 50. След няколко дни ще свикнете и ще може да си ги правите цялостно и без проблем.

А ако ограничите бързите и вредни храни, ефектът от старанието ви ще бъде двойно по-голям. Пожелаваме ви успех!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.