България

Мегз изригна в мрежата: Хайде да си поговорим за естествената красота?!

Мегз изригна за естествената и кифленска красота!

Миглена Каканашева – Мегз изригна в мрежата, а причината е риалитито й. И нападките на потребителите относно това коя красота е “естествена” и коя “кифленска”. Ето какво им каза дизайнерката в прав текст:

“Знаете, че приемам доста присърце риалитито си и посланията, които то изпраща към вас. Затова искам да изкоментирам нещо относно тирадите за “ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА”.

Кой ви каза, че снимките се делят на “естественото” и “за кифлите” ?? Целият формат тази година е създаден в подкрепа на естествената красота. Не случайно имаме момичета с различни форми, без коси и количество грим.

Това проповядва като цяло риалитито, но това не означава, че 6 епизода поред безусловно трябва да печели Ирина, защото виждате ли се цитира думата “естествена красота”. Ако става дума в това предизвикателство – ако трябваше да избирам по концепция – то Галя и Стиляна – бяха хората, в чиито послание се показа най-силно, че трябва да се харесваме точно такива каквито сме.

Момичето излезе пред цяла България и каза “Галя е перфектна, аз съм по-закръглена, но се харесвам такава каквато съм си”. Знаете ли колко смелост трябва за това. Това за мен е кауза за естествената красота – да намираш красотата в себе си такъв, какъвто си!

Сега за Ирина и Лина. Разочарована съм, разбира се. Не може да се бием в гърдите за естествената красота, а да демонстрираме ужасно грозно поведение. Хайде моля ви се, вкусът е въпрос на гледна точна. Но възпитанието и уважението към другите са нещо задължително. Особено когато си там, за да даваш пример.

Избрана е снимката със столчетата, защото нямаха друга по-добра. Бяха пробвали 5 различни супер сложни пози в 20 кадъра. И въпреки много хубавата идея – резултатът беше лош. Позите бяха тежки и или едната беше мигнала,или другата напрегната. Просто нямаха кадри. В една задача са важни и концепцията, и изпълнението, и резултата.

Колкото за Миа и Биляна – ако в тематиката- “Борбата за короната”/“Барби стана лоша” виждате просто кифленска тематика, то тогава вие не виждате отвъд “кифлите”. Завистта и конкуренцията между момичета – особено с бума на социалните мрежи -е навсякъде около нас.

По ирония на съдбата -дори епизодът стана олицетворение на “Борбата за короната”. Вие си отговорете сами дали темата е актуална. За мен лично е и актуална, и изключително социално значима. И ще бъде такава докато не се научим като нация да се радваме на чуждия успех и да ценим чуждия труд!”, заяви категорично Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.