Венци Стефанов иронично: Благой Георгиев се взе за голяма звЕзда, принц Хари пасти да яде! (виж тук)

https://goreshto.net/sport/venci-stefanov-ironichno-blagoy-georgiev-se-vze-za-golyama-zvezda-princ-hari-pasti-da-yade-vizh-tuk/50617 Goreshto.net
Венци Стефанов иронично: Благой Георгиев се взе за голяма звЕзда, принц Хари пасти да яде! (виж тук)

Венци Стефанов попиля тотално футболиста Благой Георгиев!

Босът на ФК „Славия“ Венци Стефанов, който преди време беше като родител за Благой Георгиев и му помогна в кариерата, днес се отказа от него. Стефанов дори се подигра на Джизъса за поредния му крах. А именно за го натирят от наргиле бара, който уж рекламираше. „Наш Благо го изпъдили от бара "Буда шиша" в Студентски град! Дотам я докара завалията, че да го гонят и от заведенията. След като го натириха от футболните клубове, сега и от баровете започнаха да му бият шута”, коментира Венци Стефанов пред Блиц.. Днес по-рано се разбра, че близо 5 месеца Благой Георгиев е рекламирал въпросния наргиле бар в Студентски срещу 10 бона /на месец/. Внезапно обаче от заведението престанали да работят с него. „Хората са казали: „Каквото си надробиш, това ще сърбаш”. Благой, милият, толкова е пропушил, че главите на всички вече пушат от неговите изцепки и го гонят. Хубаво момче беше навремето. Приятели бяхме с него. Днес обаче уважавам бившата му половинка Христина Витанова, уважавам децата му. Но той се промени изцяло. Взе се за голяма звезда. Цяла България сега трябва да се вълнува и да не спи какво ще е детето му от Златка Райкова. Чудо голямо, принц Хари пасти да яде! Неговата известност не е нищо в сравнение с тази на наш Благо. Аз не спя, комшиите не спят, народът не спи. Всички се чудят какво ще имат Благой и Златка - момченце или момиченце... Работниците по фабрики и заводи, по време на обедната си почивка, единствено това коментират и само от това се вълнуват”, иронично нарежда Венци Стефанов. Сигурни сме, че Благой Георгиев ще се ядоса от думите на бившия си ментор и приятел, но истината е, че в доста от думите си Стефанов е напълно прав.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.