Горещо Жълто Новини Спорт

Неочаквано: Лияна отново подмами Благой Георгиев

Благой Георгиев пак падна в плен на красивата Лияна

Неочаквана новина се прокрадна в медийното пространство. Благой Георгиев мами жена си с Лияна. Двамата се срещали тайно в апартамент на приятел на футболиста, пише ПИК. Това се случвало през ден и винаги след полунощ. Не е ясно как точно са възобновили контакт, но слуховете твърдят, че те са се видели в нощен клуб и искрата помежду им пак е пламнала.

Благой Георгиев отново бе подмамен от Лияна
Благой Георгиев отново бе подмамен от Лияна

Лияна беше омагьосала Благой Георгиев преди години, когато бащата на детето й Махмуд беше в затвора. Тогава обаче футболистът се подигра с певицата и я изостави, след като се позабавлява малко с нея, припомня Goreshto.net. После Благо твърдеше, че не е искал да нарани певицата, но Бог му е казал, че тя не е за него.

Очевидно обаче сега Благой Георгиев е размислил или пък просто физическите му нужди се оказаха по-силни от вярата на бившия играч на Славия. Лияна е известна с любовните си похождения. След Махмуд и Благо, имаше слухове за двама мъже от “ВИП Брадър”, които са били с нея. Това са Павел Чернев и Мариан Кюрпанов. И те обаче не пожелаха отношенията им с Лияна да се задълбочат и ето как фолк дивата отново се озова в прегръдките на Благой Георгиев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Сигурно на жена му на Благой не й е лесно, след като й се налага да чете подобни писания, било то истина или не… Дано да е силна, за да гледа децата си!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.