Неочаквано: Лияна отново подмами Благой Георгиев

https://goreshto.net/novini/neochakvano-liyana-otnovo-podmami-blagoy-georgiev/49357 Goreshto.net
Неочаквано: Лияна отново подмами Благой Георгиев

Благой Георгиев пак падна в плен на красивата Лияна

Неочаквана новина се прокрадна в медийното пространство. Благой Георгиев мами жена си с Лияна. Двамата се срещали тайно в апартамент на приятел на футболиста, пише ПИК. Това се случвало през ден и винаги след полунощ. Не е ясно как точно са възобновили контакт, но слуховете твърдят, че те са се видели в нощен клуб и искрата помежду им пак е пламнала.

[caption id="attachment_4489" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев отново бе подмамен от Лияна Благой Георгиев отново бе подмамен от Лияна[/caption]

Лияна беше омагьосала Благой Георгиев преди години, когато бащата на детето й Махмуд беше в затвора. Тогава обаче футболистът се подигра с певицата и я изостави, след като се позабавлява малко с нея, припомня Goreshto.net. После Благо твърдеше, че не е искал да нарани певицата, но Бог му е казал, че тя не е за него.

Очевидно обаче сега Благой Георгиев е размислил или пък просто физическите му нужди се оказаха по-силни от вярата на бившия играч на Славия. Лияна е известна с любовните си похождения. След Махмуд и Благо, имаше слухове за двама мъже от "ВИП Брадър", които са били с нея. Това са Павел Чернев и Мариан Кюрпанов. И те обаче не пожелаха отношенията им с Лияна да се задълбочат и ето как фолк дивата отново се озова в прегръдките на Благой Георгиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.