Антония Петрова и Ивайло Батинков отпразнуваха първата си годишнина! (виж тук)

https://goreshto.net/goreshto/antoniya-petrova-i-ivaylo-batinkov-otpraznuvaha-parvata-si-godishnina-vizh-tuk/50616 Goreshto.net
Антония Петрова и Ивайло Батинков отпразнуваха първата си годишнина! (виж тук)

Антония Петрова и Ивайло Батинков празнуват една година от сватбата си!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова и мъжът й Ивайло Батинков отпразнуваха годишнина от сватбата си. Първата им годишнина, тъй като те се венчаха лятото на миналата година. Разбира се, миската и бивша съпруга на руснака Александър Бередин, не пропусна да уведоми социалната мрежа за събитието. Антония Петрова публикува снимки от гражданския брак с Батинков, придружени с обстоятелствен текст: "На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералният ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени. Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето. Където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали. И което бе обявено за “ сватба на годината” в престижна класация. След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала. На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото! А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови", написа Антония Петрова в профила си в мрежата. Потребителите в мрежата отново се оказаха разделени на две. Едните харесват поста на Петрова и се радват на щастието й. Други обаче са повече от убедени, че миската прекалява и че не е световна звезда, за да занимава обществото със себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.