Новини Шоубизнес

Антония Петрова на 35: Имам всичко, което поискам! (още подробности)

Антония Петрова стана на 35 години и се чувства благословена!

Бившата Мис България Антония Петрова навърши 35 години. Разбира се, и днес тя не пропусна да обяви събитието в мрежата като отрупа стената си със снимки и следния повтарящ се статус:

“Навърших 35! Аз съм всичко, което някога съм искала и аз имам, всичко, към което някога съм се стремяла!

Аз имам живи и здрави родители! Аз имам сплотено семейство, в което цари любов, грижа и разбирателство! Аз имам кариера и професионални успехи! Смисълът на живота ми са страхотния ми съпруг и удивителният ни син!

Животът ни, откакто сме заедно, е просто прекрасен, имаме си всичко! А съвместният ни път едва сега започна и още много щастие и съвместни постижения предстоят!

Аз съм истински щастлива! Аз съм дълбоко благодарна и признателна за съдбата си! Рожден ден в Атина, Гърция и Порто Черво, Сардиния, Италия!”, написа в профила си в социалната мрежа Антония Петрова.

Мнозина я поздравиха за празника и се зарадваха на щастието й. Други обаче леко я порицаха и посъветваха да не бъде толкова публична и демонстративна, за да не навреди сама на късмета си.

“Щастието обича тишината, са казали хората. Както и че, който много се хвали, не пали”, коментират зевзеци в интернет пространството. Антония Петрова обаче пет пари не дава за думите им.

Тя не спира да показва своя съпруг Ивайло Батинков, сина им и безконечните пътешествия, които тримата си подаряват още от първия миг заедно.

Припомняме обаче, че миската правеше същото с бившия си съпруг Александър Бередин през годините на брака им. Впоследствие обаче всичко приключи с трясък и те обявиха развода си.

Дано настоящото семейство на Петрова – Батинкова да се окаже различно и двамата с Ивайло да се радват на дълъг и сплотен живот заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.