Горещо Новини

Горещо: Първи снимки на любовта между Диляна Попова и Асен Блатечки! (видеото взривява)

Диляна Попова и Асен Блатечки се появиха за първи път заедно!

За първи път заедно и за първи път влюбени пред очите на милиони. Така се показаха Диляна Попова и Асен Блатечки в клипа към новата песен на композитора Дани Милев.

Парчето е невероятна балада, озаглавена “Това си ти” и е посветено именно на любовта между манекенката и актьора. Както знаем, секс символът на родното кино и красавицата от Гулянци имат история, достойна за филмов сценарий.

Дълго време Асен Блатечки се люшкаше между жена си Катерина Горанова и Попова, която го дари със син след бурна авантюра. Първоначално той заряза Диляна бременна и то навръх Коледа, за да се върне като “препикано мушкато” при благоверната.

Блатечки се измъчваше от чувство на вина към Катерина и най-вече към порасналата им щерка Катя. Затова и предпочете да се отдалечи от Диляна Попова като се грижеше за сина им Борил от разстояние.

Въпреки опитите да забравят и да си простят, нещата в семейството му с Горанова не потръгнаха и чаровникът се озова отново в прегръдките на Попова.

Към днешна дата Диляна и Асен са по-щастливи и влюбени от всякога, а Блатечки дори показвал нещо напълно нехарактерно за него – изгаряща ревност.

Източници разкриват пред вестник “Уикенд”, че първоначално ролята му в клипа трябвало да се изпълнява от самия Дани Милев. След като научил, че във видеото ще има горещи сцени под душа обаче, той тропнал с крак.

“Никога! Или ще се снимаш с мен, или отказваш предложението!”, отсякъл актьорът пред Диляна Попова. Която спокойно обяснила положението на Дани Милев и той склонил да се отдръпне.

Ето ги и първите кадри от клипа, който е заснет в черно и бяло. Със сигурност парчето ще се превърне в един от хитовете на лятото и то благодарение на двете звезди в него.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.