България Новини

Кога порасна: Щерката на Асен Блатечки стана яка мацка! (Катя е неузнаваема – МНОГО СНИМКИ)

Щерката на Асен Блатечки – Катерина вече не може да се отърве от кандидати!

Всички помним малкото момиченце, което Асен Блатечки водеше за ръка преди няколко години. Да, става дума за първородната му щерка Катерина, която той неведнъж обяви за единствената си вечна и голяма любов.

Малката Катя имаше известни пререкания с актьора по времето, когато той изневери на родителката й с модела Диляна Попова. Тогава двамата бяха във влошени отношения, а Блатечки даваше мило и драго да си върне обичта и доверието на Катето.

Е, отдавна той взе своето решение и се върна при първата си жена Катерина Горанова като продължи да се грижи за сина си Борил, но задочно. С течение на времето дъщеря му успя да му прости, а днес двамата отново са страшно близки.

Колеги на Асен Блатечки обаче с усмивка подмятат, че скоро ще му се наложи да си купи пушка, за да може да опази съкровището си. Защото от детето Катя не е останал и помен. Щерката на актьора взриви мрежата с визията си и да си го кажем право – станала е супер яка мацка.

Нещо повече – Катерина Блатечка вече се радва на първото си гадже. Момчето е от нейното училище и, за радост на родителите й, е отличен ученик. Младите влюбени учат в столичната Втора английска гимназия, а Катерина има официалното позволение на родителите си да излиза с избраника си.

“Асен е много либерален по принцип, но докато не се запозна лично с кандидат зет си, направо изпуши. Типично за всеки мъж – как така някой друг ще прегръща и целува момиченцето му… Той и жена му обаче са възпитали Катя прекрасно и затова са спокойни, че не би направила някоя глупост”, коментират близки до Блатечки.

Вижте сами в каква красавица се превърна щерката на Асен Блатечки и със сигурност няма да повярвате на очите си.

 

Асен Блатечки

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.