България

Мариела Нордел алармира: Не ходете при врачки! Последствията са фатални (виж тук)

Мариела Нордел е убедена за злото, което сами си докарваме, ходейки при баячки!

Кулинарката Мариела Нордел заяви нещо наистина ужасяващо, но и полезно за мнозина. Особено след като феновете на т.нар. врачки и баячки в наши дни стават все повече.

Мариела не само вярва, но е и убедена, че посещението при подобни личности не само е безполезно, но и страшно вредно за човека. Ето какво заяви тя:

“Дано се намери някой да ме послуша – говоря от личен опит: НЕ ХОДЕТЕ ПО ВРАЧКИ, ХОДЖИ, БАЯЧКИ, ГАДАТЕЛКИ!!!

Това не остава без последствия, а те са фатални! По този начин вие сами се отричате от нашия Бог Исус Христос и отивате при дявола, а той е наш враг, иска провала ни, и рано или късно ще удари по най-скъпото, по децата ни. Те ще плащат за нашата глупост, незнание и грешки.

Когато имате проблем или желаете да научите отговора на важен за вас въпрос, по-добре постете, молете се, отидете на Църква или в някой манастир, поговорете със свещеника, помолете се пред иконата и Господ Бог няма да ви остави. Но не отивайте на другия бряг – при човешкия враг, дори и от любопитство!”, категорично е Мариела Нордел.

Под поста й се натрупаха множество коментари на българи, повечето от които споделят тази истина:

“Да се ходи при такива личности, това е само загуба на време. Но успкоява хората, защото главознанието помага. Стига да не са попаднали на мошеник.

Истината е, че майсторите на главознанието са добри психолози, които просто изслушват хората и не ги лъжат. Останалите с претенции, които си баламосват клиентите са измамници. Те са наистина опасните”.

“Никога при врачки и баячки, гадателки и други подобни! Гарантирани тежки последици! Иисус Христос е Спасител и Победител над злото, потърсим ли го в молитва Той се отзовава и няма сила, която да не отстъпи пред него. Знам го от опит” – тези и още редица коментари на потребителите потвърждават тезата на Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.