Мариела Нордел алармира: Не ходете при врачки! Последствията са фатални (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/mariela-nordel-alarmira-ne-hodete-pri-vrachki-posledstviyata-sa-fatalni-vizh-tuk/50594 Goreshto.net
Мариела Нордел алармира: Не ходете при врачки! Последствията са фатални (виж тук)

Мариела Нордел е убедена за злото, което сами си докарваме, ходейки при баячки!

Кулинарката Мариела Нордел заяви нещо наистина ужасяващо, но и полезно за мнозина. Особено след като феновете на т.нар. врачки и баячки в наши дни стават все повече. Мариела не само вярва, но е и убедена, че посещението при подобни личности не само е безполезно, но и страшно вредно за човека. Ето какво заяви тя: "Дано се намери някой да ме послуша - говоря от личен опит: НЕ ХОДЕТЕ ПО ВРАЧКИ, ХОДЖИ, БАЯЧКИ, ГАДАТЕЛКИ!!! Това не остава без последствия, а те са фатални! По този начин вие сами се отричате от нашия Бог Исус Христос и отивате при дявола, а той е наш враг, иска провала ни, и рано или късно ще удари по най-скъпото, по децата ни. Те ще плащат за нашата глупост, незнание и грешки. Когато имате проблем или желаете да научите отговора на важен за вас въпрос, по-добре постете, молете се, отидете на Църква или в някой манастир, поговорете със свещеника, помолете се пред иконата и Господ Бог няма да ви остави. Но не отивайте на другия бряг - при човешкия враг, дори и от любопитство!", категорично е Мариела Нордел. Под поста й се натрупаха множество коментари на българи, повечето от които споделят тази истина: "Да се ходи при такива личности, това е само загуба на време. Но успкоява хората, защото главознанието помага. Стига да не са попаднали на мошеник. Истината е, че майсторите на главознанието са добри психолози, които просто изслушват хората и не ги лъжат. Останалите с претенции, които си баламосват клиентите са измамници. Те са наистина опасните". "Никога при врачки и баячки, гадателки и други подобни! Гарантирани тежки последици! Иисус Христос е Спасител и Победител над злото, потърсим ли го в молитва Той се отзовава и няма сила, която да не отстъпи пред него. Знам го от опит" - тези и още редица коментари на потребителите потвърждават тезата на Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.