Бомба: Луна с шокиращи разкрития за Мариела Нордел! (победителката в "Черешката" бясна)

https://goreshto.net/novini/bomba-luna-s-shokirashti-razkritiya-za-mariela-nordel-pobeditelkata-v-chereshkata-byasna/50405 Goreshto.net
Бомба: Луна с шокиращи разкрития за Мариела Нордел! (победителката в "Черешката" бясна)

Луна избухна с разкрития за Мариела Нордел, която отвърна на удара!

Броени дни след края на "Черешката на тортата", в която победата беше отредена на Мариела Нордел, Луна хвърли бомбата с шокиращи разкрития. Певицата проговори пред прочутата Елза Парини като заяви, че е по-искрена от всякога. Луна не съжали дори за миг, че е получила рекордно ниските 8 точки на финала. Тя заяви, че е горда с изпълнената си задача и роля в предаването на Нова телевизия. Не можела да каже същото обаче за останалите, особено за кулинарката Мариела Нордел.

"Тази жена е ужасна. И тук не визирам външния й вид, а душата и същността. Мариела е изключително лош, зъл човек. Съжалявам за грешката си да я подкрепя в Биг Брадър и да се отнеса добре с нея. Тогава, когато никой друг в Къщата не искаше да я гледа и да говори с нея. После обаче бързо осъзнах заблудата си", разкри Луна.

Изпълнителката на "Бягайте крачета" призна, че има такива шокиращи случаи и факти за Мариела Нордел, че ако ги разкаже публично, на хората ще им настръхнат косите. "Тя е патологична. Единствената й цел е да се прикачи към някого за пет минутна слава, а после не й дреме да ти забие нож в гърба. Сто процентова шизофреничка е, а на моята вечер в "Черешката" го доказа напълно, въпреки че тези моменти не бяха излъчени в ефир. Защото бяха повече от срамни", казва Луна, цитира ПИК. На което пък Мариела Нордел отвърна с яд, че Луна е огромна лъжкиня и всичко, което излиза от устата й, не отговаря на истината. Според кулинарката не било вярно, че певицата е поръчала линейката за предаването. Тя лично я била уредила от зам.-кмета на Община София и доцент от УМБАЛ. "Луна до последно нямаше представа какво се случва и явно затова после наговори всичките тези простотии и лъжи. Тя на можеше да се побере в кожата си от яд и злоба, че си получи заслуженото и всички я игнорирахме. Но сама си го направи, никой не й е виновен", заяви категорично Мариела Нордел. Луна

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.