Горещо Новини

Бомба: Разкрието за Тита и Виктор взриви мрежата! (още подробности)

Тита си направи пиара, който искаше!

Христина Христова – Тита се оказа по-хитра, отколкото предполагахме. Крехката, скромна и талантлива девойка от Силистра показа, че отлично знае какви са похватите в шоубизнеса и как се прави рейтинг.

Припомняме, че по време на шоуто “Като две капки вода” тя се справи блестящо и застана на почетното четвърто място. Не в това е въпросът сега обаче, а във факта, че цели три месеца тя се правеше на свободна, пише вестник “Телеграф”.

Както знаем, Тита отдавна ходеше с красивия и богат Виктор. Двамата бяха признати за най-красивата двойка в страната и феновете се радваха на всяка тяхна снимка в мрежата.

Е, откакто певицата влезе в “Капките”, фотосите с Виктор секнаха. Христина Христова не обели и една дума затова, че е обвързана като дори на няколко пъти се изпусна, че в живота й има само работа и свобода…

Оказа се, че крушката си има опашка. А целта на Тита е била най-обикновен пиар. След като помислиха, че е сингъл, медиите започнаха да я свързват с различни лица от шоубизнеса.

Най-много предположения имаше за връзка между нея и Папи Ханс, което обаче се оказа пълна измислица. На афтър партито на формата Титка се появи супер изненадващо с Виктор под ръка.

Двамата се прегръщаха, целуваха и забавляваха заедно цялата нощ в заведението на Кремена Халваджиян. Вариантите са два – или те изобщо не са се разделяли, или Виктор си я е прибрал обратно след някакво нейно кръшкане.

Доколкото познаваме Тита обаче, смеем да твърдим, че тя не е от лесните, които скачат като пеперудка от цвят на цвят. Затова далеч по-достоверен остава вариантът да си е направила целенасочена реклама.

Дори и това да е, радваме се, че влюбените са отново заедно. Защото, каквото и да говорят по техен адрес, наистина са си лика прилика и си отиват страшно много.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.