Горещо Новини

Прекрасна: Нежната Тита стана абитуриентка! (смая със стил и класа на бала си – СНИМКИ)

Певицата Христина Христова – Тита изпрати ученическите си години снощи!

Христина Христова – Тита си взе сбогом с ученическите години снощи. Нежната и гласовита красавица от Силистра отпразнува абитуриентския си бал със своите съученици и приятели. Като кавалер на бала, разбира се, й беше гаджето Виктор.

За разлика от много родни моделки, чалгарки, плеймейтки и прочие “звЕзди”, Тита смая със стил и класа. Въпреки че е естествено надарена и се радва на истински пищни форми в деколтето си, певицата не заложи на предизвикателна визия.

Роклята й в цвят пепел от рози, беше с деколте чак до брадичката. Нищо, абсолютно нищо не се виждаше от прелестите на девойката. Косите й също не бяха прибрани в помпозните и, да си кажем право, лелски кокове. А просто бяха изпънати и прибрани на стегната дълга опашка.

Гримът на изпълнителката на “Антилопа” също бе повече от деликатен и нежен – така, както подобава на едно младо и свежо момиче. Няма да сбъркаме ако заявим, че Тита е една от най-стилните и красиви абитуриентки, които сме виждали напоследък.

Мнозина в мрежата моментално направиха сравнението между нея и Гери-Никол, когато завърши училище. И повечето плюсове бяха в полза на Христина Христова.

Друго също не остана незабелязано. А именно фактът, че докато Гери-Никол щедро се показваше в мрежата, то Тита предпочете да остави бала само за себе си.

Вечерта тя постна в мрежата само няколко секундно клипче от колата си, а откъм снимки остана напълно затворена. За щастие се намериха медии, които отразиха на живо бала й и позволиха на феновете да се порадват на любимката си.

След снощния напоителен купон и днешното “изтрезняване”, прелестната Тита е се установи за постоянно в столицата. Тя тепърва ще следва в университет и ще развива музикалната си кариера.

А ние не й пожелаваме нищо повече от здраве, късмет и попътен вятър във всичко, което си е поставила за цел. Успех, Тита!

Тита

Тита

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.