България Новини

Фаталната Ина Фотева от “Откраднат живот” хвърли истинска бомба! (виж какво разкри актрисата Ирина Митева)

Ирина Митева, която изигра Ина Фотева, направи неочаквано признание!

Кой можеше да предположи, че младата и никому непозната актриса Ирина Митева ще се превърне в истинска звезда. И то само с една роля. Да, става дума за любимката на зрителите на хитовия сериал “Откраднат живот” Ина Фотева.

Тъмнокосата красавица, излъчваща едновременно сила и класа, но и слабост и крехкост, успя да влюби в себе си милиони зрители. А фактът, че сценаристите приключиха ролята й в сериала, предизвика нечуван гняв и бунт в мрежата.

Ина Фотева беше по-скоро трагичен образ и въпреки че откри любовта в лицето на доктор Борис Тасев, всичко за нея приключи повече от драматично. За щастие, актрисата Ирина Митева си е жива и здрава.

Това, което я оприличава на Ина обаче, са неуспехите й с мъжете. Ще си кажете, че пишем групости, но това е факт. Признат от самата Ирина Митева в интервю за списание “Ева”.

За всеобщо учудване и дори потрес, тя заяви, че все не може да уцели правилния човек за себе си. И то не, защото й липсват ухажори, нищо подобно.

Просто тя била като “кон с капаци” и почти никога не разбирала кога някой наистина я харесва и се опитва да я ухажва. Имало и друг проблем – в случаите, когато мъжът й го показвал директно, тя се дърпала. И “хуквала да бяга” като опарена.

“Реагирам много остро, а понякога дори грубо. Не го правя, защото искам да обидя отсрещния, просто това е първичната ми реакция”, споделя актрисата.

Тя обаче дава и един жокер на евентуалния си бъдещ любим. И той е, че не би устояла на човек, който й донесе баничка за закуска. Ирина Митева обожава тестените закуски, макар че това никак не съответства на фигурата й на манекен.

Засега обаче сърцето на екранната Ина Фотева все още е свободно, така че всички влюбени в нея и достойни мъже могат спокойно да се борят за любовта й. Или поне да опитат.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.