България

Съпругата на екранния д-р Ковачев изрева: Бракът приключи, влюби се в Диана! (шок разкрития + СНИМКИ)

Екранният д-р Марио Ковачев и д-р Зорница Огнянова от “Откраднат живот” са двойка и в живота!

Скандална новина разтърси актьорските среди у нас. А именно – екранните д-р Марио Ковачев и д-р Зорница Огнянова от сериала “Откраднат живот” са влюбени наистина. Оказа се, че пламъкът от екрана е разпалил страшен огън и в реалния живот.

Това разкриха близки до тях източници пред вестник “Уикенд”. Както вече казахме, новината е скандална не сама по себе си, а защото Марио Ковачев или Велислав Павлов (както е истинското му име), е семеен мъж. При това не просто съжителстващ с половинката си, а женен за нея.

Павлов има дългогодишен брак с десетина години по-възрастната от него актриса Юлиана Сайска. А двамата имат прекрасен син Йоан. За разлика от него, Диана Димитрова, влязла в ролята на изкусителната д-р Огнянова, е свободна и необвързана.

В редица свои интервюта Димитрова признава, че е свободолюбива, луда и щура жена. Която иска да изживее живота си пълноценно и да граби с шепи от емоциите и любовта.

Очевидно това и прави в момента, а Велислав Павлов е откачил по нея дотам, че е на път да се раздели със съпругата си. Наскоро, на финала на “Откраднат живот”, той беше забелязан без брачната си халка.

За някои това не е нищо, но за Павлов е всичко. Той самият многократно е признавал, че никога не се разделя с халката си, освен за снимките на “Вездесъщият”, тъй като се наложило.

На прожекцията на последните два епизода на “Откраднат живот” всички забелязаха как Павлов и Димитрова не се отделят един от друг. А на въпроса на зрителка дали им се е случвало да се влюбят в партньор от киното или театъра, Павлов отвърна положително.

“Разбира се, че се случва човек да се влюби в партньора си. Та вие самите не знаете ли, че се случва?!”, отговори Велислав и погледна към Диана. Екранната д-р Огнянова не успя да скрие вълнението си и се опита да се пошегува с него – “Внимавай, че жена ти е тук!”… Но истината е, че от Юлиана Сайска нямаше и следа.

Близки до двамата любимци от “Откраднат живот” разказаха, че Сайска е усетила какво се случва с мъжа й още преди месеци. Тя понесла и все още понася изключително тежко ситуацията, като се надявала, че това е просто криза на възрастта.

Велислав Павлов е на 44 години и лично е споделял, че навлиза в една доста противоречива и понякога глупава възраст. Дали аферата му с Димитрова ще се окаже временна, или двамата наистина са се намерили, тепърва ще разберем.

Откраднат живот

Откраднат живот

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.