Новини Шоубизнес

Изнервената Гала направи сеир на летището! (виж кой я извади от строя)

Гала този път не успя да задържи усмивката на лицето си!

Водещата на “На кафе” Гала години наред се показва пред зрителите спокойна, уравновесена и усмихната. Рядко можем да я видим нервна, камо ли пък ядосана.

Е, ето че и този момент настъпи, при това на летището. Блондинката направи сеир на гражданите, докато в едната ръка мъкнеше тежкия куфар на панелистката си Андреа Банда Банда. А с другата буквално я влачеше за ръката, пише вестник “България днес”.

Причината за изнервената обстановка беше закъснението на младата брюнетка, която била в чужбина на моминско парти. Полетът й за връщане обаче закъснял, което изправи косите на Гала и екипа й.

Половинката на Стефан Николов направо се разфуча от бързане и изглеждаше като истинска хала. Тя влетя в студиото заедно с Андреа Банда Банда, която притеснено се извини за закъснението си.

Говори се, че Гала харесва Андреа и тя се ползва с доброто й отношение. За разлика от това към Ева Веселинова в началото – зрители забелязаха, че водещата изобщо не я долюбва.

После обаче положението се оправи. Може би самата Гала е прочела статии и коментари по въпроса и отдавна вече изглежда повече от благосклонна към хубавата Ева.

А и едва ли има поводи за ревност, тъй като бившата репортерка на “Господари на ефира” надали би се загледала по любимия й Стефан. Знае се, че Ева е критична и доста прецизна в избора си на мъже, може би и затова е още сингъл.

Колкото до връзката на самата Гала и Стефчо, явно и там всичко върви по мед и масло. Двамата показаха огромната си обич и привързаност един към друг във Вип Брадър, с което секнаха всички поводи за клюки и интриги по въпроса.

Остава само да разберем дали някой ден Николов все пак ще изненада Гала с предложение за брак. Макар отдавна да са се уговорили, че не искат сватба, коя жена би отказала този романтичен и приказен момент в живота си?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.