Взрив: Стефан на Гала се нахвърли върху Кулагин! (шокът е пълен - вижте ВИДЕОТО)

https://goreshto.net/novini/vzriv-stefan-na-gala-se-nahvarli-varhu-kulagin-shokat-e-palen-vizhte-videoto/50504 Goreshto.net
Взрив: Стефан на Гала се нахвърли върху Кулагин! (шокът е пълен - вижте ВИДЕОТО)

Стефан Николов се нахвърли върху гримьора Валентин Кулагин!

Мъжът на Гала - Стефан Николов ще покаже избухливия си нрав още тази вечер във Вип Брадър. Наглед чаровния и усмихнат красавец ще скочи срещу гримьора Валентин Кулагин и ще стане страшно. Във видеото по-долу може да видите как Стефан Николов не на шега се вбесява на ексцентричния хасковлия и директно го заплашва. А зад него, ухилена до уши, се кипри Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 е стара врагиня на Кулагин, а скандалът ще й дойде дюшеш. Причината за войната между Стефан Николов и Валентин е голямата уста на Кулагин. Гримьорът жестоко ще обиди Нора Недкова пред всички съквартиранти в спалното помещение. "Липсва ми багаж", изписква Нора Недкова като забелязва, че някои от вещите й не са на мястото си. "Наистина ти липсва багаж, но умствен", подхвърля й иронично Кулагин с ехидна усмивка. След това гримьорът ще се опита да наложи мнението си относно разположението на съквартирантите по леглата и разбира се, ще се бори за най-удобното такова. Претенциите му ще дойдат в повечко на Стефан Николов, който се нахвърля върху Кулагин. "На кой си трън в очите, според теб?! Айде - едно душче и си лягай!", скача мъжът на Гала към Кулагин. Валентин не остава по-назад и му отвръща: "Я не ми ръкомахай и недей да ми се пъчиш!"... При което Стефан Николов откача: "Сладурче... Внимавай да не стане страшно"... Всичко това и още ред скандали ще видим след броени часове по Нова телевизия. Нора Недкова и Валентин ще бъдат принудени от Биг Брадър да оставят някого без топла вода, а друг без багаж до края на сезона. Кои ще бъдат потъвпевшите и каква ще е реакцията им - ще разберем ако гледаме епизода на формата. Със сигурност ще бъде интересно, а искрите тепърва ще започнат да припламват с пълна сила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.