Здраве и диети Новини

Сложете това в кафето си сутрин и ще горите мазнини през целия ден! (ефектът е уникален)

Пийте кафето си с тези две съставки, които спомагат за горенето на мазнините!

Лятото наближава, а всички искаме да сме във форма за плажа. Това може да стане много лесно и то с кафето сутрин. Да, някои от вас може и да не повярват, но не пречи да опитате – ще останете приятно изненадани.

Става дума за познатото на мнозина бронирано кафе. То се пие сутрин след ставане от сън и след като сте изпили една чаша с топла вода. В кафето, което не бива да е нес кафе, защото съдържа химия, слагате само две съставки.

Това са една лъжичка кокосово масло – нерафинирано и една лъжичка краве масло, за предпочитане е качественото масло ГХИ. Сложете двете масла в горещото кафе, разбъркайте и изпийте.

Вкусът на кафето няма да се промени, дори напротив – все едно сте си сложили сметана, става по-благо на вкус. Но прави чудеса с тялото ви и с горенето на мазнините.

Важно е да се уточни, че задължително не бива да закусвате. Не слагате и залък в устата си до 12 часа на обед, когато идва ред на обяда. Вечеряте си в нормалното за вас време, но нека да не е по-късно от 20.00 часа вечерта.

За да отслабнете и да се сдобиете с красиво тяло за кратко време, не яжте повече от два пъти на ден – обед и вечер. Както и се опитайте да изключите въглехидратите и особено вредните и бързи храни от менюто си.

С това бронирано кафе давате тласък на организма да се включи в процес горене на мазнини още от началото на деня. И така, при съвсем малка физическа активност като разходка дори, ще горите мазнини през целия ден.

Ако трябва да свалите килограми още по-бързо, то заложете само на меса, зеленчуци и високомаслени млечни продукти. Ще се учудите, но без въглехидратите и само с тези храни, ще трябва да си купувате няколко номера по-малки дрехи в рамките на месец.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.