Сложете това в кафето си сутрин и ще горите мазнини през целия ден! (ефектът е уникален)

https://goreshto.net/novini/slozhete-tova-v-kafeto-si-sutrin-i-shte-gorite-maznini-prez-celiya-den-efektat-e-unikalen/50546 Goreshto.net
Сложете това в кафето си сутрин и ще горите мазнини през целия ден! (ефектът е уникален)

Пийте кафето си с тези две съставки, които спомагат за горенето на мазнините!

Лятото наближава, а всички искаме да сме във форма за плажа. Това може да стане много лесно и то с кафето сутрин. Да, някои от вас може и да не повярват, но не пречи да опитате - ще останете приятно изненадани. Става дума за познатото на мнозина бронирано кафе. То се пие сутрин след ставане от сън и след като сте изпили една чаша с топла вода. В кафето, което не бива да е нес кафе, защото съдържа химия, слагате само две съставки. Това са една лъжичка кокосово масло - нерафинирано и една лъжичка краве масло, за предпочитане е качественото масло ГХИ. Сложете двете масла в горещото кафе, разбъркайте и изпийте. Вкусът на кафето няма да се промени, дори напротив - все едно сте си сложили сметана, става по-благо на вкус. Но прави чудеса с тялото ви и с горенето на мазнините. Важно е да се уточни, че задължително не бива да закусвате. Не слагате и залък в устата си до 12 часа на обед, когато идва ред на обяда. Вечеряте си в нормалното за вас време, но нека да не е по-късно от 20.00 часа вечерта. За да отслабнете и да се сдобиете с красиво тяло за кратко време, не яжте повече от два пъти на ден - обед и вечер. Както и се опитайте да изключите въглехидратите и особено вредните и бързи храни от менюто си. С това бронирано кафе давате тласък на организма да се включи в процес горене на мазнини още от началото на деня. И така, при съвсем малка физическа активност като разходка дори, ще горите мазнини през целия ден. Ако трябва да свалите килограми още по-бързо, то заложете само на меса, зеленчуци и високомаслени млечни продукти. Ще се учудите, но без въглехидратите и само с тези храни, ще трябва да си купувате няколко номера по-малки дрехи в рамките на месец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.