Новини Шоубизнес

Галена откровено: С Галин бяхме пред раздяла, тръпката изчезна! (изповедта й е неочаквана)

Галена призна, че двамата с Галин са мислили да се разделят!

Чаровницата на Пайнер – Галена направи изненадваща и откровена изповед за личния си живот. За огромен шок на феновете, които не спират да се радват на дългата й връзка с Галин, тя призна, че не всичко между тях е цветя и рози.

Нещо повече – певицата и вафленият бос били пред раздяла. Това се случило скоро след раждането на първия им син Стефчо. През 2009-та година Галена и Галин вече били заедно от седем години и проблемите започнали, пише вестник “Галерия”.

“Не знам какво се случи, но това е нещо съвсем нормално за двойките, които са заедно дълго време. Просто изведнъж осъзнахме, че страстта я няма. Онази тръпка от влюбването отдавна беше изчезнала и буквално бяхме задушени от рутина и еднообразие”, разказва Галена.

Изпълнителката добавя, че на много пъти се хващала как дълбае само в недостатъците на Галин, а двамата изпадат в чести спорове и конфликти. Имало момент, в който дори спряла да се прибира у дома и нощувала в апартамента им в столицата.

“Направихме го нарочно. Искахме да се разделим за известно време, за да преосмислим чувствата си един към друг. И да разберем искаме ли наистина да сме заедно. Никога е нямало трети човек помежду ни, макар че рутината понякога може да изиграе още по-лоша роля и от външното вмешателство”, признава сладураната от Смядово.

В крайна сметка обаче се оказало, че временната раздяла ги сплотила повече от очакваното. Осъзнали, че са сродни души и не могат един без друг.

Събрали се, родило се и второто им дете, а в момента били по-свързани и щастливи от всякога.

Пайнерката е наясно, че в живота има много по-силни и стойностни неща от обикновените пеперуди в стомаха. И това е истинската любов към партньора, която винаги идва след като първоначалната тръпка изчезне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.