Галена: Послушах д-р Емилова и пих това чудо 45 дни, ефектът е огромен! (даде рецептата от лекарката)

https://goreshto.net/novini/galena-poslushah-d-r-emilova-i-pih-tova-chudo-45-dni-efektat-e-ogromen-dade-receptata-ot-lekarkata/50286 Goreshto.net
Галена: Послушах д-р Емилова и пих това чудо 45 дни, ефектът е огромен! (даде рецептата от лекарката)

Галена споделя, че е правила рецептата 45 дни, колкото е целият курс!

Сладураната и любимка на мнозина Галена винаги е била естествена. Тя успява да печели масите с непринудения си характер и нулева степен на звездеене. Доказва го и днес като сама споделя опита си с една от последните рецепти на д-р Емилова. Става дума за изключително полезна напитка, която дава огромен заряд, енергия и сила на организма. А отделно от това изхвърля натрупаните в него вредни вещества и го прочиства. Засилва метаболизма и има невероятен ефект при курсове за отслабване и стягане. Галена признава, че ефектът е голям и е видим. Както за човека, който прави курса, така и за околните. "Кожата ти става по-нежна и хубава, усещаш прилив на енергия и наистина отслабваш. Не мога да се наема да твърдя, че се свалят определени килограми, защото при всеки е различно и строго индивидуално. Аз самата свалих само 5 килограма за 45 дни, защото нямам нужда от повече. Ако наднорменото тегло е по-голямо обаче, човек със сигурност ще отслабне двойно, че и тройно повече", коментира певицата на Пайнер. Рецептата за напитката на д-р Емилова е следната. Взимат се осем листа от прясно зеле, две ябълки, една краставица, четири стръка целина, една малка лъжичка настърган корен от джинджифил и половин лимон. Всички тези продукти се смилат заедно в блендера, за да се получи съвсем единна смес. Ако някой иска и му е по-приятно, може да разреди получената напитка с малко изворна вода. Зависи от предпочитанията. Полученото количество се изпива наведнъж сутринта и се закусва чак един час или час и половина по-късно. Същата тази напитка се прави и вечер като замества вечерята през посочените 45 дни. "През останалото време на деня храненето си е съвсем нормално. Ядеш, каквото си пожелаеш като, разбира се, не се тъпчеш с огромни порции. Добре е да са с по-малък размер и по на често. Примерно да се хапва по нещо на всеки два-три часа", обяснява Галена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.