Над 300 000 българи го признаха: Режимът на Атанас Узунов прави чудеса за отслабване и здраве!

https://goreshto.net/novini/nad-300-000-balgari-go-priznaha-rezhimat-na-atanas-uzunov-pravi-chudesa-za-otslabvane-i-zdrave/50538 Goreshto.net
Над 300 000 българи го признаха: Режимът на Атанас Узунов прави чудеса за отслабване и здраве!

Режимът на Атанас Узунов е може би единственият, който наистина действа!

Глад, диети, зор, йо-йо ефект... До болка омръзнали ни неща, в които се въртим като в омагьосан кръг. Режимът на Атанас Узунов обаче определено не е един от тях. Над 300 000 българи членуват в групата му в социалната мрежа и по милиони пъти на ден благодарят. Не само затова, че са успели трайно и качествено да отслабнат, но и да подобрят здравето си. Режимът на Атанас Узунов се основава на познатия по цял свят кето режим на хранене, но с малки вариации - изпитани лично от него. Самият Атанас успява да се прости с рекордните 70 килограма и да възстанови иначе съсипаното си от дебелината здраве. В общи линии режимът на Узунов се състои в следното - приемат се големи количества мазнини, за сметка на въглехидратите, които са почти на минимума. Няма как да ги изключим съвсем, защото ги има и в доматите дори, но трябва да са наистина малко. Категорично се забранява консумацията на брашна, захари, тесто, картофи, ориз и всички зеленчуци, които са под земята - като моркови дори. От плодовете са позволени само ягоди, малини и боровинки, но не всеки ден. Може да си позволим парче шоколад през дни, но само ако какаото в него е над 80-85%. Задължително е да се консумират тлъсто месо, риба, високомаслени млечни продукти, кокосово масло, масло ГХИ, зехтин, ябълков оцет, яйца, гъби и други. Пие се много вода - около 3 литра на ден и задължително не се яде нищо до 12 часа на обед. Единственото позволено и дори препоръчително е да изпиете кафето си с лъжица кокосово масло в него. Това е т.нар. бронирано кафе, което спомага за изгарянето на мазнини през деня. Първите резултати, ако спазвате точно режима, ще видите още след седмица. Неусетно ще смените гардероба си с по-малък размер. А изследванията ви ще са в пъти по-добри от предишните. Желаем ви успех!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.