Новини Шоубизнес

Крах: Папи Ханс го закъса здраво, тайната му беше разкрита! (виж тук)

Папи Ханс едва смогва да се справя със ситуацията!

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, яко го е закъсал. Както знаем, той отдавна изостави литературното поприще, за да се отдаде на шоубизнеса. Копнежите му за слава и пари обаче му навлякоха огромни ядове.

Оказа се, че Папи така го е закъсал, че реално няма и две стотинки в джоба, пише сайтът hotarena.net. След участието му във Вип Брадър чаровникът е бил уволнен от рекламната агенция, в която работеше като творчески директор.

И, разбираемо, се е простил със солидната заплата, която получаваше всеки месец. От стихосбирки не се печели много, а и Константин все по-рядко може да се похвали със стойностна нова книга.

Мечтите му за лесна и бърза слава се събудиха след участието му в “Черешката на тортата” преди няколко години, когато се запозна с певицата Дара. Младата любимка на тийнейджърите му отвори очите за това как се става “звезда” без много напъни.

Знаем, че двамата уж бяха гаджета, но и до днес се говори, че Папи е завъртял главата на Дарина Йотова с цел самореклама и пиар. Покрай нея той успя да издаде хита си “Кекс”, а после и “Супер палав”.

Днес той използва участието си в “Като две капки вода”, за да пусне и третия сингъл “Твой”. Това обаче не му е достатъчно за печалба. Още повече, че Папи Ханс не се радва на редовни клубни участия и други платени събития.

“В крайна сметка го закъса яко с парите и започна да изпада в депресия. Той е страшно горд и никога няма да си го признае, но тъпче на едно място в момента. Хонорарите от Вип Брадър и Капките са добри, но са временни и се харчат лесно. А стабилен доход няма”, коментират близки до обкръжението на Трендафилов.

Тепърва ще видим дали ще се хване с нещо по-перспективно, или ще заоре в дъното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.