Новини Шоубизнес

Наско Колев бесен: Приятелят му Папи Ханс мачка чаршафите с Мария Илиева! (още подробности)

Атанас Колев и Папи Ханс явно ще развалят отношенията си заради Мария Илиева!

Истинска бомба избухна днес, когато източници разкриха тайната афера между Мария Илиева и Папи Ханс. Както пише вестник “Телеграф” двамата се опознали и харесали по време на общата си работа в шоуто “Като две капки вода”.

Знаем, че Мария Илиева е свободна жена, която сама отглежда малкия си син Александър. След като баща му Георги Михайлов предпочете да си вее байрака и да се отдръпне от семейното ложе с певицата.

От своя страна писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, също е сингъл от месеци. Връзката му с младата певица Дара приключи отдавна, а португалката, в която призна, че се е влюбил неистово след нея, го заряза.

Реално погледнато няма никакви пречки Мария и Папи да бъдат заедно и да се забавляват. Може би само една и тя е… рапърът Наско Колев. Младият чаровник и Папи Ханс се водеха повече от добри приятели, дори нещо като братя.

Те се сдушиха по време на общия си престой в Къщата на Вип Брадър, а дружбата им продължи и след това. Именно тази е причината, която накарала Атанас Колев да се разгневи от увлечението на Константин.

“Всички знаем какъв скандал имаше навремето между Наско и Мария. Той я обвини, че е изтрила всичките му клипове от интернет и се е опитала буквално да унищожи кариерата му. Затова и сега той приема постъпката на Папи като предателство спрямо него”, коментират източниците.

Тепърва ще проследим развитието на отношенията между Трендафилов и Мария Илиева, за да видим дали това ще се окаже истинска любов, или просто поредното приключение.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.