Горещо Новини

Слави Трифонов жестоко обиди Годжи: Дългия не понася жената на басиста! (още подробности)

Слави Трифонов и Годжи винаги са били като братя, но ударът е жесток!

Жесток удар на приятеля си Годжи нанесе Слави Трифонов. Дългия нарани басиста и то там, където най-много го боли – малката му дъщеричка. Наскоро Георги Милчев и жена му Надежда Дончева направиха кръщене на малката Цвета.

За кръстник първо бил поканен Слави Трифонов, който обаче категорично отказал. Нещо повече – шоуменът дори не намерил време, за да уважи събитието и да зарадва приятеля си. А причината за това е само една – не понасял новата му приятелка.

Това разкриват източници пред вестник “Галерия” и уточняват, че от доста време насам Слави не се изказвал никак ласкаво за Надежда. И не пропускал удобен момент да захапе мъжкото достойнство на Годжи.

“Претупва си работата, постоянно бърза да си тръгне от репетиции. Превърнал се е в мъж под чехъл. Тази жена здраво му е стъпила на врата, но не знам докъде ще я докара така”, недоволствал Слави Трифонов пред хора от обкръжението си.

Вместо да се притесни от факта, че не е любимка на Дългия обаче, Надежда Дончева пет пари не давала. Което още повече вбесявало учиндолеца.

В моментите, в които се налагало да се засекат, Надя се държала надуто и високомерно с Дългия – демек “кой си ти и какво като си известен?!”… А това карало Трифонов да бълва змии и гущери зад гърба й.

След като той отказа да стане кръстник на малката Цвета, Годжи покани хирурга Георги Езекиев, с когото също са стари и верни приятели. Пита се обаче дали отношенията му с Дългия ще си останат същите и дали приятелството им няма да се пропука.

Ако в крайна сметка двамата вледенят отношенията си, то най-потърпевш от това ше е Слави Трифонов и то чисто човешки. Знаем, че той е доста затворен и трудно допуска нови хора до себе си. А в лицето на Годжи винаги имаше предан и верен приятел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.