Респект: Слави Трифонов дари парите на децата с увреждания! Не остави и стотинка за себе си (виж точната сума)

2

Слави Трифонов направи обещаното дарение, но при пълна тайна!

Шоумен номер едно Слави Трифонов си заслужи уважението и респекта на цяла България. Шапки долу пред постъпката и голямото му сърце, възкликнаха близки до организацията на родителите на деца с увреждания.

Както обеща и заяви публично преди големия си концерт в Лондон, Слави удържа на думата си и дари спечелената сума от спектакъла. Той даде цялата печалба от концерта на 9 юни, приходите от който се равняват на близо 4 милиона лева.

Това е най-голямото дарение, правено някога и от самия Слави. Както знаем, Дългия винаги се е занимавал с благотворителност, но държи да не рекламира щедростта си. Същото е направил и с майките на деца с увреждания.

Разкриха, че Слави Трифонов е превел внушителната сума в сметката на Конфедерацията за защита правата на малчуганите. Единственото му условие е било това да се запази в тайна. Затова и не е ясно точно в кой ден и преди колко време е направил дарението.

Благодарните родители обаче не успяха да си замълчат съвсем, просълзени от доброто сърце и мъжката дума на Трифонов. Към момента не може да се каже с точност колко от спечелените средства са отишли за организацията на концерта, наема на огромната зала, разноските за хотела и пътуването.

Това, което е ясно обаче е, че Слави Трифонов не е оставил и стотинка за себе си, пише вестник “Уикенд”. Парите от концерта обаче не са единствените, които шоуменът дари за каузата “Системата ги убива”.

Както знаем, той успя да осъди продуцента Джуди Халваджиян, който му заплати сумата от 13 000 лева. Тях Дългия отново дари на майките и то още на следващия ден след като ги получи от арменеца.

“Слави е пример за подражание, направи нещо голямо. Откакто чу за проблемите на майките на деца с увреждания, той не спира да ги подкрепя. Постоянно говори за тях, интересува се и от шоуто си приканва хората да им помагат. Каква по-добра кампания от тази”, коментират близки до Конфедерацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Румяна Николова казва

    КАК МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТСТВА ЗА ПОМОЩ ,ЗА ,ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА?
    КАК И ЗА КАКВО ЩЕ ИЗПОЛЗВА КОНФЕДЕРАЦИЯТА ДАРЕНИТЕ ПАРИ!

  2. ina казва

    za licna izgoda

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.