СПЕШНО: Търси се кръв за Иван Ласкин! Бере душа в болница в критично състояние!

https://goreshto.net/novini/speshno-tarsi-se-krav-za-ivan-laskin-bere-dusha-v-bolnica-v-kritichno-sastoyanie/50515 Goreshto.net
СПЕШНО: Търси се кръв за Иван Ласкин! Бере душа в болница в критично състояние!

Актьорът Иван Ласкин е приет по спешност в болницата, търси се кръв!

Страшна вест разтърси близките и приятелите на Иван Ласкин. Преди минути от Втора градска болница в столицата потвърдиха, че актьорът е приет при тях в критично състояние. От здравното заведение обясниха, че половинката на Алекс Сърчаджиева е припаднал и незабавно е бил откаран с линейка в клиниката. Там е установена чернодробна недостатъчност и се налага спешна животоспасяваща операция. Търси се кръв за Иван Ласкин, чиято кръвна група е от рядката А-. Любимата му Алекс Сърчаджиева вече е дала кръв преди броени минути и не се отделя от леглото на мъжа си. Актрисата е силно притеснена и не спира да плаче, обясниха служители на болницата. Припомняме, че от месец и повече насам, Иван Ласкин изчезна от социалната мрежа, в която беше повече от активен преди. Причината е чудовищния удар, който преживя след загубата на баща си. 70-годишният му татко Славчо си отишъл неочаквано след кратко боледуване, което сринало психиката и физиката на Иван Ласкин. Някогашният Васко да Гама и преди имаше проблеми с алкохола, но явно трагедията е отключила зависимостта му отново. Приятелите и колегите на Ласкин призовават всички, които могат, да намерят време и да дарят кръв за актьора. Въпрос на живот и смърт е тази операция да бъде осъществена и мъжът на Алекс Сърчаджиева да се спаси. "Както и да е живял и каквито и кусури да е имал преди, Иван Ласкин е още много млад човек. Той заслужава да живее, да се радва на семейството и двете си деца, а и толкова много се обичат с Александра. Тя не е на себе си в момента, Иван е всичко за нея от години насам", доверяват близки до актьорите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.