Горещо Новини

Прекали: Иван Ласкин размаза Плевнелиев и Деси Банова след интервюто им! (ето какво избълва за тях в мрежата – шокира всички)

Иван Ласкин не пожали дори Росен Плевнелиев и Деси Банова!

Актьорът Иван Ласкин става все по-неконтролируем и жлъчен. След като от години осмива чалгаджийки, плеймейтки, водещи и прочие (в повечето случаи съвсем уместно), този път той прекали.

Вчера половинката на Алекс Сърчаджиева взе на мушката си новата влюбена двойка в лицето на Росен Плевнелиев и Деси Банова. Президентът и синоптичката на Нова телевизия дадоха първото си интервю при Гала, което достигна невиждан рейтинг.

Докато симпатизанти на бившия държавен глава се надпреварваха да му пожелават щастие и дълъг семеен живот с Банова обаче, Иван Ласкин отново си изтрещя. И реши да попилее двойката, в чиято искрена любов очевидно изобщо, ама изобщо не вярва.

Ето какво сътвори Ласкин в социалната мрежа и успя да шокира мнозина. Все пак профилът си е негов, мнението също. А живеем в демокрация и всеки има така наречената свобода на словото. Доколко тя е криворазбрана в много случаи, това вече е отделна тема. Ето ги и думите на Ласкин:

“Погледнах през прозореца, но нещо сякаш се беше променило. Абе, снегът някак ми биеше на кафяво!

След това на терасата усетих, че за пръв път вятърът е започнал да духа отгоре надолу. Тогава моята пословична интуиция ми рече: От днес, Иване, времето вече ще бъде Президентско…

Дори и мурсалският чай, който взех, че не изпих, ми се изсмя от чашата. Номерът сега е да си СИНОПТИМЕЙТКА… Целият ми ден се прецака от тази фалшива лигня!”, многозначително написа Иван Ласкин в социалната мрежа.

Постът му, както обикновено, моментално бе харесан от стотици негови верни приятели и последователи. Други обаче останаха възмутени до краен предел от грубото му отношение от факта, че не пропусна да си напъха гагата и в отношенията на тази двойка.

“Иван прекалява. Защо не си гледа своята Алекс и семейство, ами е тръгнал да обсъжда връзките на хора, които дори няма честта да познава. Едва ли си е пил кафето с Росен Плевнелиев, че да му дава наклон в живота и да лепи етикети за любовта му с Деси”, беснеят симпатизанти на президента в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Абе лайно дебело, що не си гледаш живота, ами се месиш в чуждия?

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.