България Новини

Уникум: Преслава и Павел смениха 2 пъти името на бебето си! (ето какво е + МНОГО СНИМКИ на родилката)

Преслава и Павел Лазаров смениха два пъти името на щерка си!

Броени дни минаха от раждането на Преслава, която дари половинката си Павел Лазаров с прелестно и здраво момиченце. Бебчето се роди навръх големия празник Кръстовден и мнозина го определиха като поличба за здраве, щастие и късмет.

Самата Преслава твърдо вярвала в това, че детето е дошло с името си на Кръстовден. И настояла да го кръстят Кристина. Така и го записали първоначално, разкриха близки до певицата източници.

Проблемът обаче дошъл часове по-късно, когато таткото Павел Лазаров не се съгласил с името Кристина. И настоял Преси да уважи първоначалното им решение, което било бебето да носи първата буква от неговото име.

След множество спорове и скандали, пайнерката все пак склонила и в крайна сметка малкото момиченце е записано отново – като Паола. Добре дошла Паола Павлова Лазарова, написаха щастливите родители и за първи път постнаха снимка с окончателното име на детето си.

Това беше и причината името на бебето да се пази в тайна от всички дни след раждането. Де факто тайна няма, а всичко се дължало на спора между двамата родители.

Може би и затова физиономията на Преслава на първите папарашки снимки след раждането, е толкова крива и начумерена. Двамата с Павел Лазаров бяха заснети по време на кратката си разходка извън болницата от фотографи на вестник “България днес”.

Както виждаме, Преси е значително наляла в бедрата и задницата, но иначе изглежда и се чувства отлично. С бебчето също всичко е наред и се очаква скоро двете да бъдат изписани от клиниката, за да се приберат у дома.

Вижте първите снимки на певицата след раждането, защото не се знае кога ще можем да я зърнем на живо. Преслава едва ли ще поднови скоро кариерата си, тъй като ще трябва да остане да се грижи за малката Паола. А и да възстанови фигурата си.

Преслава

Преслава

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.