ЧЕСТИТООО: Преслава роди на Кръстовден! (СНИМКИ на бебето и щастливата певица)

https://goreshto.net/novini/chestitooo-preslava-rodi-na-krastovden-snimki-na-bebeto-i-shtastlivata-pevica/50509 Goreshto.net
ЧЕСТИТООО: Преслава роди на Кръстовден! (СНИМКИ на бебето и щастливата певица)

Преслава роди своето малко момиченце преди броени минути на големия празник Кръстовден!

Любимата на хиляди поп фолк дива Преслава стана майка. Чаровната певица роди преди минути като лично оповести новината на своите фенове. Раждането е минало без проблеми, а малката сладурана е жива и здрава.

"Добре дошла на нашата Малечка Палечка", написа Преслава в мрежата и пусна снимка на крачето на своето мъниче. Засега обаче певицата и гордият татко Павел Лазаров пазят в тайна името на бебето и не са го съобщили на медиите.

Преслава се чувства отлично. И пет пари не дава за ужаса, който изживява в момента бившият й любим Жоро Бирмата. Както знаем, в мига, в който Преси е напъвала в родилната зала, семейството на Бирмата е закопчавано с белезници. Днес полиция изненадващо нахлу в ресторанта на Евлоги Станоев - Бирмата и го вкара в ареста. А малко след това беше задържана и жена му Лидка Скалата. Колкото до сина им Малката Бирма, все още не се знае дали и той ще отнесе от удара по родителите му. Големият Бирма е обвинен в пране на пари и контрабанда на цигари, от които едва ли ще успее да се измъкне лесно. Феновете на Преслава са щастливи, че по време на показните арести тя вече не е гадже на Георги Станоев. И животът й е поел в друга посока. Припомняме, че Павел Лазаров успя да спечели сърцето на своята Преси още преди около година, а певицата лично излезе с него пред медиите, за да го представи. Подобно нещо тя не беше правила дори с Бирмата, с когото бяха заедно няколко години. След нея, Жоро Станоев се хвана за известно време с колежката й Алисия, но връзката им така и не потръгна добре. Предполага се, че в момента и Алисия ще бяга от него като дявол от тамян и няма да иска да свързва името си с обвинена от закона фамилия. Но толкова за Бирмата и родата му, важна е Преслава. Да й е честито бебчето и да му се радват всички живи и здрави! Преслава

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.