България Новини

Ой, котьо: Такава гледка от години не сме виждали във Вип Брадър! (забранено за деца – ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Такава пикантна гледка няма от години във Вип Брадър!

Вип Брадър 2018 предоставя на зрителите традиционната порция скандали и простотия. Но… не спря само дотам. Вчера стотици потребители се юрнаха да коментират най-горещата гледка до момента в Къщата.

Не, не се надявайте това да е Нора Недкова. Изгонената скоропостижно плеймейтка, удивила всички с глупостта си, не е горещата мацка, която подпали екраните.

Вярваме или не, това се оказа готвачката Божана Кацарова, която най-спокойно се разчекна пред камерите на двора на Къщата. Явно шоуто не е било предназначено за мъжете вътре, а за самите зрители, тъй като Божана беше в компанията на Ева Найденова.

Двете си говореха навън, докато Божана сладко похапваше плод. Направи впечатление обаче, че въпреки забележките към културата на Нора, тя също мляска и говори с пълна уста.

Не храната в устата й обаче, а нещо много под нея, привлече вниманието на зрителите. Сами може да видите в каква поза си е полегнала готвачката и какво се вижда от нея.

“Подобна гледка е балсам за окото, само деца да няма наоколо. Сега остава и другите красавици в Къщата да видим, та да си зарадваме душичките”, коментират зевзеци в мрежата.

Вярно е, че Божана Кацарова не е една от така наречените “хубавици” на формата, но пък кой бяга от авантата. Дава гледка момичето, лошо няма. Е, друго си е това да беше Яна Димитрова или Розмари Тишер, но да не сме толкова претенциозни.

А и с голямата си уста, Божана трябваше да покаже и нещо приятно, за да я издържат зрителите. Знаем, че болшинството от хората пред телевизорите не си падат по мъжкарани с резлив език.

Тази вечер ще станем свидетели на поредната мисия в Къщата и на чутовен скандал, който ще раздели на групички съквартирантите. Норчето ще изпадне в поредната си истерия, но какво пък – вече сме й свикнали.

Вип Брадър

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.