Здраве и диети Новини

Илиана Раева: Хванах бас, че ще съм 50 кг. на плажа и спечелих! (виж диетата, която лично написа в мрежата)

Илиана Раева се хвана на бас с Катрин Тасева и го спечели!

Неостаряващото златно момиче Илиана Раева се похвали днес в мрежата със спечелен бас. Тя се обзаложила с гимнастичката Катрин Тасева, че ще отиде на плажа точно 50 килограма и нито грам в повече. И го спечели.

За своите 55 години Илиана Раева си направи морска фотосесия в перфектна форма, на която и родни модели биха завидели. Тя лично съобщи успеха си в своя профил преди броени часове като заяви, че един ден ще показва снимките на внучка си. И ще й обясни как баба й на 55 години е тежала точно 50 оки.

Е, Илиана Раева реши да бъде аблсолютно честна и си призна, че към днешна дата, няколко дни след почивката в Гърция, вече тежи 51 килограма. Защото си позволила да се отпусне и да си хапне от любимите палачинки, сладолед и други изкушения.

Това, с което тя сащиса дамите в мрежата, беше разкритието как се постига подобно отслабване. И то е следвоно – макар да е на ваканция в приказната Гърция и да й се иска да си отпусне душичката, Раева не го е сторила.

“Миналата година изяждах по два-три сладоледа, а тази не си позволих нито един. Не съм близнала сладолед, топъл шоколад, коктейли, палачинки. Дори и от любимото си дзадзики не близнах. Сервитьорката ме подканяше да изпия едно Мохито поне, но аз устоях. Това му е цаката, но спечелих баса”, написа Илиана Раева в профила си.

На въпрос на Антоанета Блажева – как успява да постигне това тяло и тези невиждани за възрастта й килограми, съпругата на Наско Сираков е пределно откровена.

“Много просто – Глад! Без хляб, без никаква захар, без сирена и мляко и без някои любими плодове дори. Често катерене по стълбите до стаята ни и много леки упражнения. Както и редовно носене на внучката до ресторанта”, усмихва се Илиана Раева, но заявява, че е напълно сериозна.

Тя е категорична, че искаш ли да отслабнеш, цаката му е само глад. Но не глад, който ще ти донесе йо-йо ефект после, а хапване съвсем по малко и на често. При това само и единствено с полезни храни и предимно протеини.

Илиана Раева

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.