ИЗВЪНРЕДНО ОТ МВР: Дръжте децата далеч от центъра на София! Ще се стреля! (Радев обявява извънредно положение)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-ot-mvr-drazhte-decata-dalech-ot-centara-na-sofiya-shte-se-strelya-radev-obyavyava-izvanredno-polozhenie/50510 Goreshto.net
ИЗВЪНРЕДНО ОТ МВР: Дръжте децата далеч от центъра на София! Ще се стреля! (Радев обявява извънредно положение)

Дръжте си децата далеч от центъра на столицата, ще се стреля..., алармират от МВР!

"Съветваме ви да не извеждате децата си из центъра на София, защото може да има стрелби. Голяма е вероятността от кръвопролития" - това съобщиха извънредно служители на МВР и ДАНС пред агенция ПИК. От службите за сигурност са на крак от дни и не спират да получават и разследват сигнали за предстоящите размирици в столицата. Денят е утре, 16 септември, когато е обявен масов протест срещу правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. В ход е чудовищен сценарий за разбунване на страната и обявяването на извънредно положение от президента Румен Радев. Групи българи от чужбина, футболни агитки и дори мутренски бригади ще окупират центъра на столицата утре. Самият Румен Радев вече е обявил ден на отворените врати в неделния ден, когато в президентството на "Дондуков" 2 ще нахлуе организирана група от протестиращи, съобщава ПИК. Те ще настояват пред Радев да обяви извънредно положение. След това протестърите ще се насочат към сградата на Министерски съвет и ще се опитат да нахлуят в нея като са възможни жестоки и кръвопроливни действия, предупреждават източниците. Целта на протеста е напълно ясна - хората ще искат незабавната оставка на Бойко Борисов. Както и съставянето на нов програмен кабинет, в рамките на този парламент. В МВР са подадени множество сигнали за кървави и жестоки провокации в утрешния ден и затова оттам предупреждават гражданите да бъдат внимателни. И по възможност да избягват разходките в центъра на столицата, особено с деца. Из улиците на София вече на няколко пъти е засичана бойна група от рокери, познати като "Нощни вълци Путин". Именно те са едни от тези, които са наети да палят, чупят и рушат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.