България Новини

Бойко Борисов изригна: Ревал съм днес! Няма ли човечност?! (виж жената, която разплака премиера – подробности + СНИМКИ)

Бойко Борисов направи на нищо администратори и държавни служители!

Разтърсващо слово на премиера Бойко Борисов взриви държавата днес. По време на срещата на Министерски съвет министър-председателят изригна бесен. И то още в самото начало на събитието.

Причината за това е една съвсем обикновена жена – Красимира Обретенова. Която утре напуска страната и емигрира в Холандия, за да спаси болното си дете. Красимира определя себе си за здравен емигрант, който бяга, за да може рожбата му с увреждания да живее.

Защото у нас, за съжаление, не му се дава шанс. Нито на щерката на Красимира, нито на хилядите други болни в това положение. Репортажът за нея беше излъчен в ефира на телевизията, като лично Бойко Борисов е попаднал на него. Реакцията му не закъсня.

“Искам незабавно да видите какъв е случаят на жената с детето, която сутринта я гледах по телевизията. Да се разбере кой е този администратор, който я е карал да обикаля по институции в това състояние. Ревах като гледах материала.

Лично министърът да се заеме със случая! Няма ли човечност?! Държавни пари взимат тези хора, държавни заплати. Всичко там да се изчисти и да бъдат назначени нови хора, веднага!”, потресен разпореди Бойко Борисов.

След което премиерът нареди всички министри да си проверят агенциите много внимателно и да видят дали служителите са си платили глобите от КАТ. Имало хора с по 3-4 акта, които няма да бъдат оставени да се скатават.

“Ако са налице данни за злоупотреба, моментално да се дават на прокуратурата! А ако някой злоупотребява със санирането и с обществени поръчки, да отиват в затвора кметовете!

Аз не правя обществени поръчки. Не може да горим цял юрган заради една бълха. С прожектор ще осветим това, което е на тъмно”, бесен беше Борисов.

Бойко Борисов

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.