България Новини

Еволюцията неосъществима! Ей ви я хубостта на днешните българки! (ФБ утрепа Нора Недкова – СНИМКИ)

Мис Плеймейт Нора Недкова беше унищожена от Фейсбук!

Буквално унищожена от зрителите във Фейсбук е обявената за изкусителна (твърде спорно) Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017, която влезе в Къщата на Вип Брадър, ще изреве кански ако види какво се случва зад гърба й.

Хубостта на Норчето беше оспорвана още при самата й победа на миналогодишния конкурс. Комбинацията с невижданите й изцепки, диалектен и груб говор, както и истерично поведение обаче, дойде too much на зрителите.

Снощи Нора Недкова имаше смелостта или по-скоро глупостта да се покаже без грим в Къщата на Големия брат. Което доведе до масово бълване на постове и колажи в мрежата.

“Еволюцията се оказа неосъществима” – е фотосът, който събра най-много лайкове, споделяния и коментари. Незнайният автор на този виртуален “шедьовър” беше аплодиран от хиляди. Които тутакси откриха смайваща прилика между Норчето и маймунчето.

Вижте част от коментарите, които заливат от часове мрежата и стават все повече и повече. Предаваме ги без редакторска намеса:

“Не обиждайте маймунчето. То е много по хубаво “.

“Видимо си приличат, само че маймунката е доста по-умна”.

“Бе и маймуната говори с пълна уста и кат куче си облиза чашата, ама е ВИП”.

“ЕВОЛЮЦИЯ НА ВИДОВЕТЕ…/ЖЕНА – МАЙМУНЯК/”.

“И тва нещо е плеѝмеѝт !!!!! Колко по красиви и сексапилни момичета има !!!! Боже, Боже ….”.

“Титлите трябва да се дават без грим, другото е измама!!!”.

“Не само, че е неосъществима – а върви назад! Сигурна съм , че маймуната е по-умна и при всички случаи е по-добра, без злоба!”.

“Не обиждайте животното, то си е по природа такова. А това недоразумение на природата го е направил доброволно срещу заплащане”.

“Леле тази направо плаши хората!! Ужас!” – тези и още редица коментари тотално съсипаха лъскавия фасон и претенции на Нора Недкова.

Тази вечер ще бъдат и първите номинации в шоуто. И сме повече от убедени, че Нора няма да пропусне да номинира най-големия си критик (меко казано) Валентин Кулагин.

Нора Недкова

Нора Недкова

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.