От "Осанна" до "Разпни го": Новият хит на Азис с Цветана Манева разтърси хиляди! (Вижте го първи - ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ot-osanna-do-razpni-go-noviyat-hit-na-azis-s-cvetana-maneva-raztarsi-hilyadi-vizhte-go-parvi-video/50502 Goreshto.net
От "Осанна" до "Разпни го": Новият хит на Азис с Цветана Манева разтърси хиляди! (Вижте го първи - ВИДЕО)

Новият проект на Азис взриви обществеността заради участието на Цветана Манева!

Голямата актриса Цветана Манева в клип на Азис... Не, това не е фантазия, кошмар или долна лъжа, а самата истина. Уважаваната и обичана от милиони актриса е "главен герой" в новото парче на Костинбродския славей, озаглавено "Позна ли ме". Клипът към песента беше пуснат в интернет днес, точно преди един час. И успя да предизвика истинска революция в мрежата. Чуха се какви ли не коментари - от "Осанна" до "Разпни го". Едно обаче е сигурно - никой не остана безразличен към чутото и видяното. Както и в предишния си хит "Мотел", така и тук в "Позна ли ме", Азис засяга наболели социални теми и проблеми. А участието на Цветана Манева предава страшна сила на клипа и песента като цяло. Мис България Ивайла Бакалова също е във видеото, но появата й остана леко неглижирана, в сравнение с тази на голямата Манева. Съпругата на Явор Милушев обаче си навлече и доста хейтъри - особено с яростната защита на различните (джендъри, анорексички и прочие), които се забелязват в клипа. В силен монолог, с глас като от друго измерение, Цветана Манева говори в края на клипа: "Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка. Различните са тук, не са измислени. И кой реши, че те са грешка?! Кой?!... Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим. Защо?!... Простаци ли сме?! Невежи?!... Зли ли сме?!.... Или сме просто жестоки хора. Забравили, че са добри"... Появата на 74-годишната Цветана Манева в колаборация с Азис и то на фона на откровено маане, разбуни духовете и вбеси мнозина. Други обаче са категорични, че трябва да гледаме много по-дълбоко и да прозрем идеята и смисъла на песента на Азис. "Азис е ром и като ром си прави типичните ромски ритми. Вслушайте се обаче в това, което иска да ни каже, а не в звуците. Песните му са сто пъти по-смислени от тези на Гери-Никол и прочие измислени пикли", пишат потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.