България Видео Жълто Забавно Новини

ВИДЕО: Пияна иска Азис (Ще паднете от смях)

Атанаска желае Азис, видеото е направо зашеметяващо!

На брутално видео в интернет попадна Goreshto.net. Мъртво пияна девойка говори пред камера и си служи с нецензурни думи, които за щастие за заглушени. Момичето се казва Атанаска и изглежда от ромски произход. Най-интересното във видеото обаче е, че желае Азис. Тя го харесвала много като мъж и искала да бъде с него. Нещо, което може би изненадва, тъй като са известни предпочитанията на певеца в тази област.

Мъртво пияна иска Азис
Мъртво пияна иска Азис

По принцип Азис никога не е бил обект на желания от страна на женската част от населението, но Атанаска не е като повечето момичета и това се вижда. Става ясно, че освен Азис, харесва и Лео Меси. Предпочитанията й към певеца са интересни, но предвид предполагаемия й произход, може би не са и чак толкова странни.

Видеото може да разсмее мнозина. То стана голям хит, като вече над 20 хил. са го прегледали. Повечето потребители обаче не само се смеят на Атанаска, а и се възмущават. Затова не е случайно, че има много по-малко харесвания този клип, в сравнение с отрицателната оценка.

Вижте видеото, в което Азис е обект на желанието на мъртво пияна! Ще паднете от смях!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. Видеото станало голям хит, над 20 хил. посещения….А бе аз ли нещо не съм в час или народа ни тотално е опростачен. Как може тая проститутка да предизвиква интерес с бруталния се речник

    Reply
  2. Тая изобщо не е пияна, просто театър. Просташки говор не е завален говор.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.