Извънредно: Лъсна скандален SMS до Ветко Арабаджиев! (ето кой се оказа Къртицата + още разкрития)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-lasna-skandalen-sms-do-vetko-arabadzhiev-eto-koy-se-okaza-karticata-oshte-razkritiya/50501 Goreshto.net
Извънредно: Лъсна скандален SMS до Ветко Арабаджиев! (ето кой се оказа Къртицата + още разкрития)

Ветко Арабаджиев и жена му Маринела Арабаджиева офейкали от Сен Тропе с яхта!

С яхта, натъпкана до горе с пари, офейкали от Сен Тропе Ветко Арабаджиев и жена му Маринела Арабаджиева. Двамата вече цяла седмица са издирвани от родните власти и Интерпол за пране на пари и данъчни измами в колосални размери. Преди часове стана ясно, че олигархът Ветко Арабаджиев е бил предупреден за акцията от свой човек - Къртица в системата на МВР. Никой друг не е могъл да знае за стартирането на спец операцията и нахлуването в хотелите на клана Арабаджиеви. Към днешна дата е разкрито и точното съдържание на въпросния SMS, след който Ветко си е плюл на петите. Съобщението гласи: "Започна яка жега. Нещата са сериозни. Открили са разни работи. Покрий се за дълго време". Тази "аларма" сварва Ветко Арабаджиев и Маринела съвсем неподготвени и дори махмурлии. Предишната вечер те са гуляли като за последно в един от най-баровските и луксозни клубове на Сен Тропе, а в компанията им е била и родна известна миска. Прочел съобщението, милионерът моментално отрезнял и със светкавична скорост успял да събере всички необходими вещи за бягството си. Двамата с Маринела са си били камшика със скъпа яхта, която буквално натъпкали до горе с ценности и пари в брой. Оказа се, че Ветко е използвал фалшив руски паспорт, който притежава от много години. На няколко пъти досега го е използвал в критични ситуации и явно този път е направил същото. През това време, докато днес Арабаджиеви се крият в поредното си баровско местенце, аверът им и партньор Миньо Стайков търка наровете в ареста. По последна информация той все още е там и не е пуснат на свобода. Задържан е за 72 часа, след което ще бъде гледана мярката му за неотклонение. А синът му Стайко Стайков все още е в неизвестност и се издирва от полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.