България Новини

УДАР: Изнесоха шокиращи кадри от палата на Арабаджиеви! (Тънат в лукс и злато – МНОГО СНИМКИ)

Ветко и Маринела Арабаджиеви буквално са тънели в лукс и злато!

Втори Версай – в това са се опитали да превърнат огромния си палат в Бояна милионерите Арабаджиеви. Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела, които още се укриват в Испания от властите, напуснаха вилата си в Сен Тропе в петък.

Оттогава те са в неизвестност (уж), а домът им в Бояна стои празен. Всъщност, не напълно празен, тъй като прислугата е още там. Това разкриха съседи на олигарсите пред агенция ПИК.

Чистачките, готвачите, градинарите, икономът са още в имението на Арабаджиеви в Бояна, от което изнесоха шокиращи снимки. На фона на всеобщата беднотия в страната, кадрите действително могат да те хвърлят в джаза…

24-каратово злато се среща почти навсякъде в огромния дом на Арабаджиеви, който винаги е бил затворен за външни лица. В него добре дошли са били само семейство Стайкови. Припомняме, че синът на Миню Стайков (който беше арестуван днес) – Стайко Стайков, се ожени за дъщерята на Ветко – Александра Арабаджиева.

Олигарсите обединиха парите си, а купоните им често огласяли палата в Бояна. Разбира се, всичко в него, от първия до последния детайл, е дело на Маринела Арабаджиева. Тя се изявява и като дизайнер на хотелите на мъжа си и видимо е привлечена от стила на Краля Слънце – Луи XIV.

Мрамор, статуи, колони, царствени вази, кадифени шезлонги, 24-каратова злато и диаманти – всичко това буквално боде очите в “скромния” дом на Арабаджиеви.

Богаташите са се плацикали и в гигантски мраморен басейн, от единия край на който се намира свръх модерно джакузи. Именно то е било любимото място за отдих на Маринела Арабаджиева.

Градините около палата имитират досущ тези на дворците във Франция. И дори фигурите на домашните любимци на клана са претворени от висококаратово злато… Едва ли има какво повече да се каже, просто гледайте и цъкайте с език! Ето как си живеят някои години наред…

Арабаджиеви

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.