ИЗВЪНРЕДНО: Откриха Ветко Арабаджиев и Маринела! (ето къде се крият милионерите)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-otkriha-vetko-arabadzhiev-i-marinela-eto-kade-se-kriyat-milionerite-2/50494 Goreshto.net
ИЗВЪНРЕДНО: Откриха Ветко Арабаджиев и Маринела! (ето къде се крият милионерите)

Ветко Арабаджиев, съпругата му Маринела и децата им са открити от властите!

Извънредна информация за местонахождението на издирвания милионер Ветко Арабаджиев и семейството му разтърси мрежата преди часове. Оказа се, че бизнесменът, жена му Маринела и децата им са забегнали от вилата си в Сен Тропе, за да се укрият в Испания. Това съобщава вестник "България днес" като се позовава на данни от спецченгетата. Информаторите са категорични, че местонахождението на Ветко Арабаджиев и Маринела Арабаджиева е пределно ясно на властите у нас. Знае се точния адрес на имението, което ги е приютило, както и откога точно са там.

След задържането на малкия им син Вълчо Арабаджиев, олигарсите си били камшика към Испания и това се случва в петък сутринта. Тогава Ветко Арабаджиев е информиран, че спецчасти ще щурмуват хотелите му в Пловдив и София.

Знаем, че при претърсването и обиските в тях бяха открити колосалните 10 милиона евро, напъхани в кутии за обувки. Произходът на парите е от данъчни измами и колосални злоупотреби, твърдят от прокуратурата. Над 2,5 милиона от намерените пари са били в сметката на малкия син на Ветко Арабаджиев - Вълчо Арабаджиев, който е прекарал по-голямата част от живота си в чужбина. Обвиненията срещу Вълчо са за пране на пари, но изненадващо той беше пуснат под гаранция за смешната за клана сума от 20 000 лева. "Сега, когато ясно се знае къде са Арабаджиеви, те биха могли да бъдат заловени на момента. Разбира се, при "добро желание" от страна на родните власти, които да уведомят испанската полиция", коментират източниците. Срещу Арабаджиеви има издадена европейска заповед за арест заради пране на пари и крупни данъчни измами. Остава да видим дали МВР ще си мръдне пръста за залавянето на олигарха. Или и той ще последва примера на братя Галеви?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.