България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Скандал: Лили Иванова бясна на милионерската щерка Ели Гигова!

Ели Гигова успя да вдигне кръвното на Лили Иванова!

Милионерската щерка Ели Гигова си навлече гнева на примата Лили Иванова. Красивата Ели Гигова сама не разбра, че сгази лука като се отдаде на развлечение и сладки приказки с китариста на Лили Иванова Димитър Тодоранов. Тодоранов и Ели Гигова прекарали няколко часа в шеги и закачки в столично заведение, а музикантът изглеждал видимо пленен от чара и интелекта на Ели Гигова. Това разкриха присъстващи в заведението.

Всичко щеше да е напълно в реда на нещата, защото Ели Гигова в момента е свободна, ако Димитър Тодоранов не се ползваше с особено отношение от страна на Лили Иванова. За никого от светския елит в столицата не е тайна, че Лили Иванова си има стара падалка по китариста, а двамата известно време бяха доста повече от приятели и колеги.

Лили Иванова
И това доживяхме – Лили Иванова да ревнува от Ели Гигова!

Известна с буйния си нрав и собственическо поведение, Лили Иванова направо побесняла като разбрала за срещата между Ели Гигова и Димитър Тодоранов, шушукат злите езици от хайлайфа.

Лили Иванова се притеснила сериозно, тъй като жена като Ели Гигова не е коя да е, а и я превъзхожда не само като възраст, а и по визия, образование и най-вече финансови възможности.

Засега няма данни между Ели Гигова и Димитър Тодоранов да има нещо повече от приятелство, но според очевидците китаристът е изглеждал като мъж, изключително запленен от жената срещу себе си.

“Дано не стане нищо, защото ако Димитър Тодоранов и Ели Гигова се съберат, Лили Иванова ще вкара в употреба тежката артилерия. Тя е твърде ревнива към вещите си и към хората, които в много от случаите също третира като вещи. На Ели Гигова това няма да се отрази, но горкият Димитър може да остане и без работа”, коментират персони от хайлайфа.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. МИТКО ПЛЕНЕН ОТ ЧАРА И ИНТЕЛЕКТА НА ЕЛИ ГИГОВА?! КАКЪВ БЕЗСРЕБЪРНИК!

    Reply
  2. Кръчмар след кръчмар. Те най-успешно перат пари,а бащицата гигов има перманентна необходимост от оборотни перални. Защо ли расовата американка го е наритала, “””секс богът “””‘ не би коментирал. И какъв ерген е един разведен? Втора употреба.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.